SERIE A

Serie A: Κολομβιανή απόδραση στο 90+5' η Αταλάντα

Atalanta's Emiliano Rigoni, center, is celebrated by teammates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Atalanta's Emiliano Rigoni, center, is celebrated by teammates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Αταλάντα πέρασε από τη Γένοβα, επικρατώντας με 2-1 της Τζένοα χάρη στο γκολ των δύο Κολομβιανών της, Λουίς Μουριέλ και Ντουβάν Σαπάτα. Στο 90+5' το νικητήριο για την ομάδα του Μπέργκαμο, είχαν ισοφαρίσει στο 90+1' οι ροσομπλού.

Απίθανο ματς διεξήχθη στο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (15/9) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Serie A.

Η Αταλάντα τρεις ημέρες πριν κάνει το ντεμπούτο της στο Champions League - την Τετάρτη (18/9, 22:00) παίζει με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ - φιλοξενήθηκε από την Τζένοα. Η ομάδα του Μπέργκαμο άνοιξε το σκορ στο 64ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Μουριέλ.

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

Οι ροσμπλού, ωστόσο, ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου, καθώς ο Τζιμσίτι ανέτρεψε τον Κουαμέ και ο Κρισίτο που ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι ήταν εύστοχος.

Η τελευταία λέξη ανήκε και πάλι στην έκπληξη του περυσινού πρωταθλήματος. Ο Ντε Ρόον κουβάλησε την μπάλα, την έδωσε στον Σαπάτα, ο οποίος με ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού σφράγισε την απόδραση των μπεργκαμάσκι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ