SERIE A

Serie A: Η Λάτσιο επέστρεψε από 0-3 και έσωσε το βαθμό στο 90+2'

Lazio's Ciro Immobile, second from left, celebrates with his teammates after e scored their side's first goal during a Serie A soccer match between Lazio and Pama, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's Ciro Immobile, second from left, celebrates with his teammates after e scored their side's first goal during a Serie A soccer match between Lazio and Pama, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει στο 37ο λεπτό με 0-3 από την Αταλάντα στο Ολίμπικο, αλλά με τον Κορέα και τον Ιμόμπιλε - μία ασίστ και δυο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι - ισοφάρισε στο 90+2' σε 3-3 κι έσωσε το βαθμό στη ματσάρα της Ρώμης.

Η Λάτσιο υποδέχθηκε την Αταλάντα στο Ολίμπικο στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής της Serie A και επέστρεψε από ένα ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει 0-3 στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολίμπικο.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν ότι θ' άλωνε για δεύτερη φορά τη Ρώμη, καθώς σε αυτό το γήπεδο είχε νικήσει και τη Ρόμα. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λουίς Μουριέλ.

Ο Κολομβιανός άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ ο ίδιος διεύρυνε το προβάδισμα ύστερα από πέντε λεπτά (28'). Ο Πάπου Γκόμες μετά από ασίστ του Ραφαέλ Τολόι στο 37' έκανε το 0-3. Δεν μπόρεσε όμως να φθάσει στην τέταρτη διαδοχική νίκη η ομάδα του ΤζανΠιέρο Γκασπερίνι τρεις ημέρες πριν να επισκεφθεί το Μάντσεστερ για το ματς με τη Σίτι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Τι κι αν οι τσελέστι ήταν με την πλάτη στον τοίχο; Η αντεπίθεση ξεκίνησε στο 69'. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του, νίκησε τον Γκολίνι και μείωσε σε 1-3. Το 2-3 δεν άργησε παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Στο επόμενο (70ό) λεπτό ο Κορέα μείωσε κι άλλο (2-3) από ασίστ του Ιμόμπιλε, ενώ ο φορ της Λάτσιο - και πάλι με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος - στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ισοφάρισε σε 3-3. Πριν την ισοφάριση, η Αταλάντα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-4. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μετά από εκείνη στην Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο Ολίμπικο η Λάτσιο την τρέχουσα σεζόν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Λάτσιο - Αταλάντα 3-3 (69' πεν, 90+2' πεν Ιμόμπιλε, 70' Κορέα / 23', 28' Μουριέλ, 37' Πάπου Γκόμες)

Νάπολι - Βερόνα (19:00)

Γιουβέντους - Μπολόνια (21:45)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Σασουόλο - Ίντερ (13:30)

Κάλιαρι - ΣΠΑΛ (16:00)

Σαμπντόρια - Ρόμα (16:00)

Ουντινέζε - Τορίνο (16:00)

Πάρμα - Τζένοα (19:00)

Μίλαν - Λέτσε (21:45)

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Μπρέσια - Φιορεντίνα (21:45)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ