SERIE A

Serie A: Απόδραση με Λουκακού στο 90+1' η Ίντερ

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπολόνια προηγήθηκε με το γκολ του Σοριάνο, αλλά η Ίντερ έφθασε στη ανατροπή και τη νίκη (1-2) χάρη σε δυο γκολ του Ρομελού Λουκακού (75', 90+1').

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους, την εντός έδρας ισοπαλία με την Πάρμα, η Ίντερ φλέρταρε με την τρίτη της βαθμολογική απώλεια στην Μπολόνια.

Ο Ρομελού Λουκακού όμως χάρισε την απόδραση στους νερατζούρι και την εκτός έδρας νίκη (1-2), αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Έτσι ανέβηκαν στην κορυφή, προσπέρασαν τη Γιουβέντους, η Γηραιά Κυρία όμως έχει την ευκαιρία να περάσει ξανά πρώτη σε περίπτωση που πάρει το ντέρμπι του Τορίνο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Ρομπέρτο Σοριάνο εκτός περιοχής με το δεξί και τον Χαντάνοβιτς να εκτιμά λανθασμένα τη φάση. Η ομάδα του Μιλάνο, όμως, έφθασε στην ισοφάριση με γκολ του Ρομελού Λουκακού από κοντά και τη φάση να ελέγχεται ως προς την κανονικότητά της με VAR.

Ο Βέλγος ήταν αυτός που χάρισε την απόδραση στην Ίντερ με εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Ρόμα - Νάπολι 2-1 (19' Τζανιόλο, 55' πεν. Βερετού / 72' Μίλικ)

Μπολόνια - Ίντερ 1-2 (59' Σοριάνο / 75', 90+1' Λουκακού)

21:45 Τορίνο - Γιουβέντους

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

13:30 Αταλάντα - Κάλιαρι

16:00 Τζένοα - Ουντινέζε

16:00 Βερόνα - Μπρέσια

16:00 Λέτσε - Σασουόλο

19:00 Φιορεντίνα - Πάρμα

21:45 Μίλαν - Λάτσιο

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

ΣΠΑΛ - Σαμπντόρια

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ