SERIE A

Serie A: Αναβλήθηκε και το Τορίνο - Πάρμα λόγω κορωναϊού

Torino's Andrea Belotti, back to camera, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the Milan San Siro stadium, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Torino's Andrea Belotti, back to camera, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the Milan San Siro stadium, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά τους αγώνες Αταλάντα-Σασουόλο, Βερόνα-Κάλιαρι και Ίντερ-Σαμπντόρια, η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να μην διεξαχθεί ούτε το Τορίνο - Πάρμα λόγω κορωναϊού.

Οι αγώνες Αταλάντα-Σασουόλο, Βερόνα-Κάλιαρι και Ίντερ-Σαμπντόρια αναβλήθηκαν έπειτα από απόφαση της ιταλικής Κυβέρνησης μετά τα πρόσφατα κρούσματα κορωναϊού, αλλά σε αυτά και προστέθηκε και το ματς της Τορίνο με την Πάρμα. Προέχει η ασφάλεια του κόσμου που επρόκειτο να βρεθεί μαζικά στα γήπεδα, γι' αυτό και στη γειτονική χώρα παίρνουν μέτρα προστασίας.

Η έξαρση του ιού έχει επηρεάσει για τα καλά και την αθλητική δραστηριότητα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις περιοχές που έκανε την εμφάνιση του ο ιός, με περισσότερους από 150 αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ να αναβάλλονται.

Ο κορωναϊός έκανε την εμφάνιση του, με τραγικό αποτέλεσμα δύο νεκρούς, 50 νέα κρούσματα (σ.σ. τα 39 στη Λομβαρδία) και 50 χιλιάδες ανθρώπους σε καραντίνα στη βόρεια Ιταλία. Η χώρα οφείλει να πάρει τα μέτρα της για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ