SERIE A

Serie A: 356.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μένουν χωρίς αποζημίωση

Serie A: 356.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μένουν χωρίς αποζημίωση

Η επανέναρξη της Serie A θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές στις κερκίδες, οι μισές ομάδες όμως της κατηγορίας δεν σκοπεύουν να αποζημιώσουν τους κατόχους διαρκείας.

Στις 13 Ιουνίου το ποδόσφαιρο στην Ιταλία επιστρέφει, πρώτα με τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου και κατόπιν με τα 124 ματς που απομένουν για το φινάλε της Serie A.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες, προκειμένου να αποφευχθεί μία αναζωπύρωση του κορονοϊού, σε μία χώρα που υπέφερε αρκετά. Ωστόσο, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Corriere dello Sport δημιουργείται ένα νέο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πληγούν σε μεγάλο βαθμό. Οι πιστοί ακόλουθοι των ομάδων έχουν πληρώσει ήδη το ποσό για όλα τα παιχνίδια, όμως 10 από τις 20 συλλόγους δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποζημιώσεις.

Ο αριθμός των κατόχων διαρκείας που δεν θα λάβει κάποια επιστροφή χρημάτων υπολογίζεται σε 356.000. Μάλιστα, οι ομάδες αυτές προσανατολίζονται σε κάποια έκπτωση ή σε μία πρώιμη πρόσβαση στα εισιτήρια της επόμενης σεζόν, με τις αντιδράσεις να είναι μεγάλες.

Serie A: 356.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μένουν χωρίς αποζημίωση
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ