SERIE A

Σασουόλο - Γιουβέντους 0-3: Στα 18 γκολ ο Ρονάλντο, στο +11 η "κυρία"

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with his teammates Emre Can, center, and Paulo Dybala after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with his teammates Emre Can, center, and Paulo Dybala after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Γιουβέντους ήταν επιβλητική στο "Mapei Stadium" και με το άνετο 3-0 επί της Σασουόλο ανέβασε ξανά στους 11 πόντους τη διαφορά της από τη 2η της βαθμολογίας Νάπολι.

Ένα ακόμα σταθερό και αποφασιστικό βήμα για το όγδοο διαδοχικό της πρωτάθλημα έκανε το βράδυ της Κυριακής η Γιουβέντους καθώς επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Σασουόλο και επανέφερε τη διαφορά της από την Νάπολι σε διψήφιο νούμερο (11 πόντοι) μετά το 0-0 των "παρτενοπέι" με την Φιορεντίνα μία ημέρα νωρίτερα.

Η αρχή του αγώνα βρήκε τους "μπιανκονέρι να αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τους "νεροβέρντι" και να χρειάζεται ο Στσέσνι να κάνει δύο θετικότατες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Τζούρισιτς και Λοκατέλι, για να έρθει όμως στο 23' ο Κεντίρα να σκοράρει κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Μάντζουκιτς πίεσε τον Κονσίλι και τον ανάγκασε να διώξει όπως-όπως, η μπάλα έφτασε κατόπιν στον Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε το δυνατό σουτ, ο κίπερ της Σασουόλο απέκρουσε ασθενώς και ο Κεντίρα έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Μπεράρντι δεν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Στσέσνι (αστόχησε με σουτ από 35 μέτρα σε κενή εστία), για να τιμωρηθούν κατόπιν δις από τους Τορινέζους.

Στο 70' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιάνιτς ενώ στο 86' ο Τζαν (που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα) διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με διαγώνιο σουτ, μετά από ωραία εναλλαγη της μπάλας μεταξύ Ρονάλντο και Ντιμπάλα.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 18 γκολ στη Serie A (κορυφαίος σκόρερ, ακολουθεί ο Κουαλιαρέλα με 16) ενώ μπορεί να καμαρώνει πλέον για το γεγονός πως έχει σκοράρει τουλάχιστον 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στις 13 τελευταίες σεζόν (1 με την Γιουβέντους, 9 με την Ρεάλ Μαδρίτης, 3 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Λιρόλα, Μανιάνι, Πελούζο, Ροζέριο, Μπουράμπια (79' Μανιανέλι), Σένσι, Λοκατέλι, Μπεράρντι, Μπαμπακάρ (59' Μπογκά), Τζούρισιτς (56' Μάτρι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κάσερες, Σάντρο, Κεντίρα (66' Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί (85 Τζαν), Μπερναρντέσκι (83' Ντιμπάλα), Μάντζουκιτς, Ρονάλντο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Λάτσιο - Έμπολι 1-0 (42' Καϊσέδο)

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

Κιέβο - Ρόμα 0-3 (9' Ελ Σααραουί, 18' Τζέκο, 51' Κολάροφ)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Φιορεντίνα - Νάπολι 0-0

Πάρμα - Ίντερ 0-1 (79' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Μπολόνια - Τζένοα 1-1 (17' Ντέστρο / 33' Λεράγκερ)

Αταλάντα - ΣΠΑΛ 2-1 (57' Ίλιτσιτς, 79' Σαπάτα / 8' Πετάνια)

Τορίνο - Ουντινέζε 1-0 (31' Άινα)

Σαμπντόρια - Φροζινόνε 0-1 (25' Τσοφάνι)

Σασουόλο - Γιουβέντους 0-3 (23' Κεντίρα, 70' Ρονάλντο, 86' Τζαν)

Μίλαν - Κάλιαρι (21:30)

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ