SERIE A

Σαμπντόρια: Το "όχι" του Γκατούζο άνοιξε την πόρτα για τον Ρανιέρι

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions from the side line during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions from the side line during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατούζο αρνήθηκε την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια και πλέον οι Γενοβέζοι στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις, με το όνομα του Κλάουντιο Ρανιέρι να είναι ψηλά στη λίστα τους.

Η Σαμπντόρια έλυσε τη συνεργασία με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μετά από την τραγική εκκίνησή της στη φετινή Serie A (τελευταία, με μόλις τρεις βαθμούς μετά τη συμπλήρωση 7 αγωνιστικών) και είναι εδώ και ημέρες στο κυνήγι του αντικαταστάτη του, που μόνο εύκολη υπόθεση δεν εξελίσσεται.

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Γένοβας είχαν ρίξει το βάρος στην προσπάθεια να πείσουν τον Τζενάρο Γκατούζο να έρθει σε συμφωνία μαζί τους, όμως παρά τη σημαντική πρόταση του προέδρου Μάσιμο Φερέρτο (διετές συμβόλαιο + λευκή επιταγή όσον αφορά στις μεταγραφικές επιλογές) δεν τα κατάφεραν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα της "Σαμπ", ο πρώην τεχνικός της Μίλαν του έκανε γνωστό πως δεν θα αποδεχτεί την πρόταση, με αποτέλεσμα η αναζήτηση του διαδόχου του Ντι Φραντσέσκο να συνεχίζεται.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Νικολό Σίρα, αργά το βράδυ της Τετάρτης υπήρξαν επαφές του προέδρου των μπλουτσερκιάτι με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, που είναι πρώτη επιλογή πλέον, καθώς και του Τζίτζι Ντι Μπάτζο, με τον δεύτερο να μη συγκεντρώνει πάντως καθολική υποδοχή από τους διοικούντες την Σαμπντόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ