SERIE A

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-2: Με Ντιμπάλα και Κριστιάνο

Juventus' Paulo Dybala, left, celebrates with teammate Juventus' Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala, left, celebrates with teammate Juventus' Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Γιουβέντους πέρασε το εμπόδιο της Σαμπντόρια κι έφυγε με τη νίκη (1-2) από τη Γένοβα χάρη στα γκολ των Πάουλο Ντιμπάλα και Κριστιάνο Ρονάλντο από δυο ασίστ του Αλέξ Σάντρο.

Η ανεβασμένη Σαμπντόρια από τη νίκη στο ντέρμπι ντελα Λατέρνα κόντρα στη Τζένοα υποδέχθηκε στο Λουίτζι Φεράρις τη Γιουβέντους, η οποία ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να μεταφέρει το άγχος στην Ίντερ (η οποία πρέπει να νικήσει την Τζένοα αν θέλει να υπάρχει συγκατοίκηση στην κορυφή της Serie A).

Οι μπιανκονέρι πέρσασαν το εμπόδιο των μπλουτσερκιάτι και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Η ομάδα του Τορίνο άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, όταν ο Πάουλο Ντιμπάλα με τρομερό σουτ με το αριστερό στην κίνηση εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αλέξ Σάντρο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει, Αουντέρο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο για την ισοφάριση στο 35'. Οι πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ της Γηραιάς Κυρίας έχασαν την μπάλα, η Σαμπντόρια ξεκίνησε αντεπίθεση, ο Καπράρι εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα και νίκησε τον Μπουφόν μέσα από την περιοχή.

Η χαρά των Γενοβέζων δεν κράτησε πολύ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45') ο Αλέξ Σάντρο έβγαλε ακόμη μία εκπληκτική σέντρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε στο... Θεό στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Σκορ που έμελλε ν' αποδειχθεί και τελικό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Μουρίγιο, Φεράρι, Κόλεϊ, Μούρου (76' Αγκουέλο), Ντεπάολι (50' Λερί), Τόρσμπι, Γιάνκτο (62' Γκαμπιαντίνι), Λινέτι, Ραμίρες, Καπράρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφον, Ντανίλο, Μπουνούτσι, Ντεμιράλ, Αλέξ Σάντρο (82' Αλέξ Σάντρο), Ραμπιό, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα (77' Ντόουγκλας Κόστα), Κριστιάνο, Ιγκουαΐν (69' Ράμσεϊ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Μαλντίνι
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ