SERIE A

Σαμπντόρια: Απολύθηκε ο Ντι Φραντσέσκο

Roma coach Eusebio Di Francesco follows the action during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma coach Eusebio Di Francesco follows the action during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Οι διοικούντες τη Σαμπντόρια ήρθαν σε συμφωνία με τον Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο για τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Ιταλό τεχνικό να πληρώνει το "μάρμαρο" για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας της Γένοβας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο. Η Ιταλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον 50χρονο τεχνικό για τη λύση της συνεργασίας τους, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ο πρώην προπονητής της Ρόμα και της Σασουόλο προσλήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η πορεία της "Σαμπ" ήταν τραγική στην αρχή της σεζόν, καθώς ύστερα από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς. Πλέον, οι Γενοβέζοι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τα πρώτα ονόματα να έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως είναι για παράδειγμα του Στέφανο Πιόλι.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ