ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα - Λάτσιο 3-1: οι φοβεροί "τζαλορόσι" έβαλαν φρένο στο σερί της Λάτσιο!

Roma players celebrate after Lorenzo Pellegrini scored his side's opening goal during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma players celebrate after Lorenzo Pellegrini scored his side's opening goal during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Το σερί τεσσάρων νικών της Λάτσιο σταμάτησε με εκκωφαντικό τρόπο στο Derby della Capitale, με την Ρόμα του Κώστα Μανωλά να είναι ανώτερη και να παίρνει σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 (VIDEOS)!

Το πρώτο "Derby della Capitale" της φετινής σεζόν βάφτηκε τζαλορόσο! Η Λάτσιο προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και παρατάχτηκε στο "Ολίμπικο" έχοντας τέσσερις πόντους περισσότερους από την συμπολίτισσά της Ρόμα (12-8) όμως στη μεγάλη κόντρα της ιταλικής πρωτεύουσας για την 7η αγωνιστική της Serie Α, η ομάδα του Κώστα Μανωλά ήταν κυρίαρχος και το φινάλε την βρήκε να επικρατεί καθαρά και δίκαια με 3-1.

Οι "τζαλορόσι" κατάφεραν να προηγηθούν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τακουνάκι του Πελεγκρίνι (είχε μπει αλλαγή στο 37' στη θέση του τραυματία Παστόρε) και στο δεύτερο μέρος έδειχναν πως ελέγχουν τον αγώνα, όμως ένα λάθος του Φάτσιο έδωσε την ευκαιρία στον Ιμόμπιλε να πετύχει το 4ο γκολ του κόντρα στην Ρόμα από τότε που πήρε μεταγραφή στους "αετούς" και να γράψει το 1-1.

Παρά την ψυχρολουσία όμως που δέχτηκαν (κόντρα στη ροή του αγώνα) οι "τζαλορόσι" δεν πτοήθηκαν και με δύο πανέμορφα γκολ στο τελευταίο 20λεπτο πήραν το τρίποντο που τους έφερε στο -1 από την Λάτσιο στον βαθμολογικό πίνακα.

Roma's Lorenzo Pellegrini, 2nd from right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Lorenzo Pellegrini, 2nd from right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κολάροφ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 71' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των ρωμαϊκών ντέρμπι στην Serie A που έχει σκοράρει για λογαριασμό τόσο της Ρόμα όσο και της Λάτσιο (ο πρώτος ο Σέλμονσον) ενώ στο 86' ο Φάσιο εξιλεώθηκε για το λάθος του στο 67', κάνοντας με καρφωτή κεφαλιά το 3-1 για την ομάδα του.

ΡΟΜΑ: Όλσεν, Φλορέντσι (84' Ζουάν Ζεζούς), Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ενζονζί, Ντε Ρόσι (74' Κριστάντε), Ουντέρ, Παστόρε (37' Πελεγκρίνι), Ελ Σαράουι, Τζέκο

ΛΑΤΣΙΟ Στρακόσα, Κάσερες, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Παρόλο (54' Μπαντέλ), Λούκας Λέιβα, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Λούλιτς (82' Καϊσέδο), Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο (53' Κορέα)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ

ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ 3-1 (GOALS)

Αναλυτικά η βαθμολογία στη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ