SERIE A

Ρόμα: Λαοθάλασσα από 70.000 οπαδούς στο αντίο του Ντε Ρόσι

Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates with forward Edin Dzeko, background, after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates with forward Edin Dzeko, background, after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Το "Ολίμπικο" θα ζήσει μεγάλες πιένες την ερχόμενη Κυριακή καθώς όλα δείχνουν πως θα γίνει sold out στο τελευταίο παιχνίδι του Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τη φανέλα της Ρόμα, κόντρα στην Τζένοα.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μετράει αντίστροφα πριν αποχαιρετήσει οριστικά την Ρόμα, την ομάδα την οποία αγάπησε και με την οποία ταυτίστηκε ποδοσφαιρικά τα τελευταία 17 χρόνια, και ο κόσμος των τζαλορόσι ετοιμάζεται να τον αποχαιρετήσει με όλες τις τιμές που του αρμόζουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", το "Ολίμπικο" θα είναι κατάμεστο στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στην Πάρμα, με 70.000 άτομα να αναμένεται να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για χάρη του καπιτάνο.

Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Πέντε ημέρες πριν γίνει το παιχνίδι και έχουν ήδη πουληθεί 36.000 εισιτήρια που προστίθενται στα 22.000 διαρκείας, ενώ έχουν εξαντληθεί επίσης από τις 16 Μαΐου τα εισιτήρια που βγήκαν για διακεκριμένες θέσεις στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου .

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει μάλιστα πως στην τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση με την Ρόμα ο Ντε Ρόσι θα φορέσει και μία νέα φανέλα, με τους "λύκους" να προβάρουν κόντρα στην Πάρμα τις εμφανίσεις που θα έχουν από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι οπαδοί της Λάτσιο έδειξαν το σεβασμό τους στον Ντε Ρόσι μέσω πανό
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ