SERIE A

Ριμπερί: Πανζουρλισμός από 10.000 οπαδούς στο "Αρτέμιο Φράνκι"

Ριμπερί: Πανζουρλισμός από 10.000 οπαδούς στο "Αρτέμιο Φράνκι"

Ο Φρανκ Ριμπερί είχε την πρώτη toy γνωριμία με τους τιφόζι της Φιορεντίνα, με 10.000 εξ'αυτών να συγκεντρώνονται στο "Αρτέμιο Φράνκι" για να τον αποθεώσουν μετά την παρουσίαση του (VIDEO).

Τη νύχτα... μέρα έκαναν η διοίκηση και οι οπαδοί της Φιορεντίνα προς τιμήν του Φρανκ Ριμπερί, με τον Γάλλο να παρουσιάζεται επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο και κατόπιν να "συστήνεται" στο κοινό των βιόλα που συνέρευσαν κατά χιλιάδες στις εξέδρες του "Φράνκι" για χάρη του.

Γύρω στα 10.000 άτομα βρέθηκαν στο ιστορικό γήπεδο της Φιορεντίνα για να θαυμάσουν από κοντά το νέο μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα, με τον Ριμπερί να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους του "Rocky" και φορώντας τη φανέλα με το Νο 7 στην πλάτη.

"Ελπίζω να είστε όλοι καλά, εγώ είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ μαζί σας. Μου αρέσει η ιταλική γλώσσα, αλλά κυρίως μου αρέσει η Φιορεντίνα.

Επέλεξα την Φλωρεντία επειδή η γυναίκα μου αγαπάει αυτή την πόλη και επειδή ο Λούκα Τόνι, ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος, με ώθησε να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας", είπε μεταξύ άλλων ο Ριμπερί, για να προσθέσει μάλιστα αστειευόμενος:

"Επί της ευκαιρίας, αν μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω και ένα μεγάλο σπίτι για να μείνω, έχω πέντε παιδιά".

Όσον αφορά στο πότε θα είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να παίξει, ο 36χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της Μπάγερν είπε: "Είμαι στη διάθεση του Μοντέλα για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Νάπολι, όμως δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη κατάστασή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ