SERIE A

Ριμπερί: "Είμαι πεινασμένος όπως η Φιορεντίνα"

Ριμπερί: "Είμαι πεινασμένος όπως η Φιορεντίνα"

Ο Φρανκ Ριμπερί έβαλε ψηλά τον πήχη για τους στόχους που έχει με την Φιορεντίνα, τονίζοντας κατά την επίσημη παρουσίαση του πως έχει μεγάλη όρεξη για να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο.

Προτίμησε την Ιταλία παρά το γεγονός πως είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, θέλει να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα της Serie A στην πρώτη του σεζόν με την Φιορεντίνα ενώ ονειρεύεται να κρεμάσει τα παπούτσια του αφού συμπληρώσει πρώτα τα 40 του χρόνια μιμούμενος τον Φραντσέσκο Τότι.

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα είπε ο Φρανκ Ριμπερί το απόγευμα της Πέμπτης (22/8), με την Φιορεντίνα να παρουσιάζει επίσημα τον Γάλλο σούπερ σταρ ο οποίος την επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από 12 χρόνια και τεράστιες επιτυχίες με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους μάνατζέρ μου και τους παράγοντες της Φιορεντίνα που πίστεψαν πολύ σε εμένα. Η γυναίκα μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο επίσης στην απόφασή μου καθώς η οικογένεια είναι κάτι το θεμελιώδες για μένα", δήλωσε αρχικά ο 36χρονος Γάλλος εξτρέμ και συνέχισε:

"Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την Φιορεντίνα και όχι για να κοντραριστώ με τον Ρονάλντο. Η Serie A είναι ένα σοβαρό πρωτάθλημα με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Η Ίντερ έκανε κινήσεις στις μεταγραφές όπως και η Γιουβέντους.

Ριμπερί: "Είμαι πεινασμένος όπως η Φιορεντίνα"

Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι πως οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το ποδόσφαιρο και ζουν για αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι η ζώη μου. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να παραμείνω στην Ευρώπη και ήμουν τυχερός που βρήκα την Φιορεντίνα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40 μου, όπως και ο Φραντσέσκο Τότι".

Για να προσθέσει ο πολύπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση των βιόλα: "Είμαι ακόμα πεινασμένος για ποδόσφαιρο. Υπέγραψα διετές συμβόλαιο ώστε να μπορέσω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες να ωριμάσουν. Θέλω να τερματίσουμε μέσα στις πρώτες πέντες θέσεις ή ακόμα και στις τρεις πρώτες θέσεις της Serie A.

Είναι πολλές οι ομάδες που παλεύουν κάθε χρόνο για μία θέση στο Champions League. Η υποδοχή που μου επεφύλαξαν ήταν εξαιρετική και μου θύμισαν την υποδοχή που είχα στην Μαρσέιγ.

Είχα προτάσεις από την Γαλλία και ήμουν μακριά από την πατρίδα μου για πολύ καιρό, όμως ήθελα μία νέα εμπειρία. Ο Λούκα Τόνι, που τον θεωρώ αδερφό μου, αλλά και ο Σεμπαστιάν Φρέι με συμβούλευσαν να έρθω εδώ για να περάσω ωραία.

Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να παίξω, θα χρειαστώ μία με δύο εβδομάδες για να είμαι έτοιμος. Αν πάντως ο προπονητής (σ.σ. Βιντσέντσο Μοντέλα) μου πει ότι με χρειάζεται, θα βγω μπροστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ