SERIE A

Ρεκόμπα: "Η Ίντερ δεν μπορεί να συγκριθεί με την Γιουβέντους"

Ρεκόμπα: "Η Ίντερ δεν μπορεί να συγκριθεί με την Γιουβέντους"

Η Ίντερ του Κόντε δείχνει ικανή τη φετινή σεζόν να φρενάρει την κυριαρχία της Γιουβέντους, όμως σύμφωνα με τον Άλβαρο Ρεκόμπα υστερεί σημαντικά σε σχέση με τους πρωταθλητές όσον αφορά στο βάθος του ρόστερ.

Η Γιουβέντους μετράει οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα (ρεκόρ στην ιστορία της Serie A) και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ηγέτη φιλοδοξεί να συνεχίσει το εκπληκτικό αυτό σερί, έχοντας όμως τη φετινή σεζόν απέναντί της μία ομάδα νέα, φιλόδοξη, διψασμένη και συμπαγή αμυντκά.

Αυτή είναι η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε που βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από την κορυφή μετά από τη συμπλήρωση 9 αγωνιστικών, με τον παλαίμαχο επιθετικό των νερατζούρι, Άλβαρο Ρεκόμπα, να θεωρεί πάντως πως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσει.

"Το ρόστερ της Ιντερ δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή τη στιγμή με εκείνο της Γιουβέντους. Οι δύο διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει θα την κουράσουν με την ομάδα που έχει τώρα", τόνισε ο "Τσίνο" σε τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή "Tiki Taka", και συνέχισε:

"Ένα γεγονός που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία κούρσα 38 αγωνιστικών ειναι πως δεν έχει το βάθος της Γιούβε.

Με εξέπληξε πάντως το πάθος των τιφόζι της Ίντερ, δεν το θυμάμαι αυτό το πάθος στις μέρες μου. Τώρα ο Αλέξις Σάντσες είναι τραυματίας για παράδειγμα και υπάρχουν στη θέση του οι Εσπόζιτο και Πολιτάνο. Δεν είναι το ίδιο".

Για να προσθέσει ο Ρεκόμπα και ένα μήνυμα με αποδέκτη τον προπονητή της Ίντερ: "Κάθε φορά που κάνουν μία αλλαγή προπονητή, οι παίκτες αποκτούν αυτοπεποίθηση.

Εάν ο Κόντε δεν κατακτήσει το σκουντέτο, δεν θα έχει κάνει κάτι παραπάνω από τον Σπαλέτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Ο Ταχτσίδης σταμάτησε τη Γιουβέντους
Ίντερ - Πάρμα 2-2: Έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή οι "νερατζούρι"
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ