SERIE A

Ψηλά στη λίστα της Λάτσιο ο Μπρούνο Βιάνα

Ψηλά στη λίστα της Λάτσιο ο Μπρούνο Βιάνα

Τον Μπρούνο Βιάνα, που αγωνίζεται στη Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχει ψηλά στη λίστα της η Λάτσιο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ''Il Messaggero''.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Στέφαν Ντε Φράι θα μετακομίσει από την Λάτσιο σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης. Είναι λογικό, λοιπόν, να έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ένας από τους κύριους υποψήφιους, όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα ''Il Messaggero'',είναι ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Μπράγκα από τον Ολυμπιακό.

Η εμπιστοσύνη που έχει δείξει ο κόουτς των Πορτογάλων, Αμπέλ Φερέιρα, στο πρόσωπο του 23χρονου έχει αποδώσει καρπούς, καθώς μέσα στη σεζόν μετρά ήδη 24 εμφανίσεις και τέσσερα τέρματα. Επίδοση αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτη για κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων, οι ''αρσεναλίστας'' σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα 3.000.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία με τους Πειραιώτες, ώστε στη συνέχεια να αποκομίσουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον δεν είναι πρόσφατο, καθώς η Λάτσιο εξετάζει την περίπτωση του από τον Δεκέμβριο, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στοEuropa League.

Από την πλευρά τους, οι ''λατσιάλι'', εκτός από τον Βιάνα, έχουν στη λίστα τους και τον 25χρονο Μεξικανό Ντιέγκο Ρέγες της Πόρτο.

Photo credits: braga fc twitter

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ