SERIE A

Ουντινέζε - Μίλαν 1-0: O Μπεκάο κατέστρεψε το ντεμπούτο του Τζαμπάολο

AC Milan's Samuel Castillejo reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Samuel Castillejo reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η νέα Μίλαν του Μάρκο Τζαμπάολο άρχισε με ήττα τη φετινή της παρουσία στη Serie A, με τον Μπεκάο να χαρίζει το τρίποντο για την Ουντινέζε κόντρα στους "ροσονέρι" με χρυσή κεφαλιά στο 72ο λεπτό.

Αποτυχημένο ήταν το επίσημο ντεμπούτο του Μάρκο Τζαμπάολο στον πάγκο της Μίλαν, με την ομάδα του Μιλάνου να γνωρίζει την ήττα με 1-0 στην "Dacia Arena" από την Ουντινέζε στην πρεμιέρα της Serie A.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και ο ρυθμός εξαιρετικά αργός, ωστόσο στο δεύτερο η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ήταν καλύτερη απέναντι στους Μιλανέζους.

Ο Ντοναρούμα κατάφερε να σταματήσει τους Φοφάνα και Λαζάνια με σπουδαίες επεμβάσεις αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 72', με τον 23χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Ροντρίγκο Μπεκάο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και να υπογράφει τη νίκη για την Ουντινέζε με το πρώτο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 24 Αυγούστου

Πάρμα - Γιουβέντους 0-1 (21' Κιελίνι)

Φιορεντίνα - Νάπολι 3-4 (9' πεν. Πούλγκαρ, 52' Μιλένκοβιτς, 65' Μπόατενγκ / 38' Μέρτενς, 43' πεν. 67' Ινσίνιε, 56' Καγεχόν)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Ουντινέζε - Μίλαν 1-0 (72' Μπεκάο)

Ρόμα - Τζένοα (21:45)

Κάλιαρι - Μπρέσια

Βερόνα - Μπολόνια

ΣΠΑΛ - Αταλάντα

Τορίνο - Σασουόλο

Σαμπντόρια - Λάτσιο

Δευτέρα 26 Αυγουστου

Ίντερ - Λέτσε (21:45)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη με Κιελίνι η Γιουβέντους
Serie A: Η Νάπολι έσπασε το μπλόκο της Φιορεντίνα
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ