SERIE A

Οργή από τον αδερφό του Ινσίνιε για το πέναλτι υπέρ του Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo smiles during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo smiles during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ρονάλντο και χάρισε στην Γιουβέντους τη νίκη κόντρα στην Τζένοα προκάλεσε το ξέσπασμα του αδερφού του Λορέντσο Ινσίνιε στο Instagram αλλά και δηκτικό σχόλιο από τον Ντομένικο Κρίσιτο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 10η και εμβόλιμη αγωνιστική στο φετινό Καμπιονάτο ώστε η κόντρα μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι να φύγει από το αγωνιστικό επίπεδο και να περάσει στο εξωαγωνιστικό, με τους άρχοντες των αγώνων να γίνονται πρωταγωνιστές.

Αιτία στάθηκαν οι διαιτησίες στις αναμετρήσεις Νάπολι - Αταλάντα και Γιουβέντους - Τζένοα, με τους φανς των παρτενοπέι να βράζουν τόσο για την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία στο δικό τους παιχνίδι στο Σαν Πάολο όσο και σε αυτήν που είχε η πρωταθλήτρια Γιουβέντους κόντρα στους Γενοβέζους.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νάπολι, οι δύο χαμένοι βαθμοί κόντρα στην Αταλάντα προήλθαν από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Τζακομέλι, καθώς με το σκορ στο 2-1 υπέρ τους δεν καταλόγισε πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Κιάερ στον Γιορέντε και στην εξέλιξη της φάσης ο Ίλιτσιτς έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Την ίδια ώρα, οι παρτενοπέι φωνάζουν και για το φινάλε της αναμέτρησης Γιουβέντους - Τζένοα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι υπέρ των μπιανκονέρι στο τέλος των καθυστερήσεων σε επαφή του Σανάμπρια με τον Ρονάλντο, και τον Πορτογάλο να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του με σκορ 2-1.

Οργή από τον αδερφό του Ινσίνιε για το πέναλτι υπέρ του Ρονάλντο

"Το VAR που είναι; Είστε η καταστροφή του ιταλικού ποδοσφαίρου, Ιταλοί διαιτητές", έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ο αδερφός του Λορέντσο Ινσίνιε, Μάρκο (το σχόλιο αυτό συνόδευσε σχετικό video με το μαρκάρισμα του Σανάμπρια στον Ρονάλντο), με τον αρχηγό της Τζένοα, Ντομένικο Κρίσιτο, να κάνει το εξής σχόλιο: "Τι αηδία..."

Οργή από τον αδερφό του Ινσίνιε για το πέναλτι υπέρ του Ρονάλντο

Σημειώνεται πως ο αρχηγός της Τζένοα δεν πήρε μέρος στην αναμέτρηση κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο λόγω τραυματισμού, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να διαγράψει το συγκεκριμένο σχόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ