SERIE A

Όντο αντί Ντελνέρι στην Ουντινέζε

Pescara coach Massimo Oddo looks on sitting on the bench prior to the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Pescara, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Pescara coach Massimo Oddo looks on sitting on the bench prior to the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Pescara, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Με την Ουντινέζε να αντιμετωπίζει ενδεχόμενο υποβιβασμού, η διοίκηση αποφάσισε την απομάκρυνση του Λουίτζι Ντελνέρι και την αντικατάστασή του από τον Μάσιμο Όντο.

Η ήττα από την Κάλιαρι στο "Φρίουλι" οδήγησε τον Λουίτζι Ντελνέρι στην πόρτα εξόδου από την Ουντινέζε, μετά από περίπου έναν χρόνο στον πάγκο της.

Ο 67χρονος προπονητής πλήρωσε το "μάρμαρο" της κακής εκκίνησης στη σεζόν, που βρίσκει τους "μπιανκονέρι" τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A, με 12 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές.

Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους, της Ρόμα και της Πόρτο μεταξύ άλλων δίνει τη θέση του στον Μάσιμο Όντο.

Ο 41χρονος πρώην προπονητής της Πεσκάρα, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στον περσινό προβιβασμό του στη Serie A, αλλά απομακρύνθηκε τον Φεβρουάριο λόγω κακής πορείας, θα καθίσει στον πάγκο της Ουντινέζε την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νάπολι.

Η Ουντινέζε έγινε η 4η ιταλική ομάδα της κατηγορίας που αλλάζει προπονητή, μετά από την Κάλιαρι, την Μπενεβέντο και την Τζένοα.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ