SERIE A

Οι τελευταίες ώρες του Αστόρι πριν το θάνατό του

Roma's Davide Astori reacts after missing  a scoring chance during a Serie A soccer match between Roma and Empoli, at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Jan. 31, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Davide Astori reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Roma and Empoli, at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Jan. 31, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Τα ιταλικά ΜΜΕ φέρνουν στο "φως" την τελευταία συνομιλία του Ντάβιντε Αστόρι με τον Μάρκο Σπορτιέλο, πριν ο αρχηγός της Φιορεντίνα αφήσει την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.

Συγκλονισμένη και συντετριμμένη παραμένει η παγκόσμια φίλαθλη κοινή γνώμη από τον ξαφνικό χαμό του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, την Κυριακή (4/3), ενώ κοιμόταν. Πρώην συμπαίκτες (ανάμεσά τους οι Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Κονέ) και συμπατριώτες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή εξέφρασαν το πένθος και τη θλίψη τους.

Τα ιταλικά ΜΜΕ φέρνουν στο "φως" την τελευταία συνομιλία του Ντάβιντε Αστόρι με τον Μάρκο Σπορτιέλο, το Σάββατο (3/3) το βράδυ. Ο γκολκίπερ των "βιόλα" ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Αστόρι εν ζωή.

Μετά το δείπνο της ομάδας της Φλωρεντίας, οι δυο τους έπαιξαν Playstation στο δωμάτιο του Σπορτιέλο. Λίγο αργότερα μίλησαν μέσω γραπτών μηνυμάτων από την εφαρμογή Whatsapp. Ο Σπορτιέλο έγραψε στον Αστόρι: "Ξέχασες τα παπούτσια σου σε εμένα" με τον εκλιπόντα να απαντά: "Ευχαριστώ, δεν τα χρειάζομαι. Θα τα πάρω αύριο στο πρωινό".

Αυτό ήταν προγραμματισμένο για τις 9:30 (τοπική ώρα) το πρωί της Κυριακής (5/3). Ο Αστόρι δεν πήγε ποτέ. Άφησε την τελευταία του πνοή στο ύπνο του "βυθίζοντας" στο πένθος την ιταλική ποδοσφαιρική κοινότητα.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ