SERIE A

Οι οπαδοί της Λάτσιο έδειξαν το σεβασμό τους στον Ντε Ρόσι μέσω πανό

Οι οπαδοί της Λάτσιο έδειξαν το σεβασμό τους στον Ντε Ρόσι μέσω πανό

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι πως αποχωρεί από την Ρόμα, οι οπαδοί της Λάτσιο στη θύρα των οργανωμένων ύψωσαν πανό για να τον αποχαιρετήσουν με τιμές.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα αγωνιστεί στις 26 Μαΐου για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρόμα μετά την απόφαση της διοίκησης να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο και λίγο πριν γνωρίσει την αποθεώση από τους φίλους των "τζαλορόσι", το έκαναν πρώτοι οι μεγάλοι του αντίπαλοι.

Για την ακρίβεια οι οπαδοί της Λάτσιο, της μεγάλης αντιπάλου της Ρόμα στην "αιώνια πόλη", με τους οργανωμένους τιφόζι των "αετών" να δείχνουν το σεβασμό τους προς τον 35χρονο Ντε Ρόσι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπολόνια ανεβάζοντας ένα πανό με το εξής περιεχόμενο:

Οι οπαδοί της Λάτσιο έδειξαν το σεβασμό τους στον Ντε Ρόσι μέσω πανό

"Η Curva Nord αποχαιρετάει τον Ντε Ρόσι, υπερήφανος και αλύγιστος εχθρός στον αγωνιστικό χώρο". Σημειώνεται πως δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου 2017, η Curva Nord είχε κάνει το ίδιο και για την άλλη σημαία της Ρόμα, τον Φραντσέσκο Τότι, όταν είχε έρθει η δική του σειρά να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του.

"Οι εχθροί μιας ζωής χαιρετούν τον Φραντσέσκο Τότι", είχαν γράψει στο πανό που σήκωσαν πριν από δύο χρόνια για τον εμβληματικό καπιτάνο των "τζαλορόσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος εποχής: Ο Ντε Ρόσι φεύγει από τη Ρόμα
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ