SERIE A

Οι οπαδοί της Αταλάντα είπαν "όχι" στην επιστροφή στη δράση μέσω πανό

Οι οπαδοί της Αταλάντα είπαν "όχι" στην επιστροφή στη δράση μέσω πανό
DONATO FASANO/LAPRESSE VIA AP

Αντίθετοι με την επανεκκίνηση της δράσης για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Serie A είναι οι οπαδοί της Αταλάντα και το έδειξαν με πανό που σήκωσαν έξω από το γήπεδο της ομάδας τους.

Την ώρα που η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να συνεργαστεί με την κυβέρνηση και τους γιατρούς και να επιστρέψει η δράση στην Serie A για να μπει τελεία και όχι παύλα στη φετινή σεζόν, δεν παύουν οι αντιδράσεις.

Κυρίως από την πλευρά ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί πάρα πολύ από τον θανατηφόρο κορονοϊό και θεωρούν πως ένας τρόπος να τιμηθούν τα θύματα είναι να μην ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο φέτος αλλά να περάσει ένα σεβαστό διάστημα μέχρι την επιστροφή στα γήπεδα.

Σε αυτή την κατηγορία είναι και οι οπαδοί της Αταλάντα στη συντριπτική πλειονότητά τους, με το Μπέργκαμο να είναι από τις πόλεις που δέχτηκε τεράστιο πλήγμα από την Covid-19 και τους οργανωμένους τιφόζι των μπεργκαμάσκι να είναι κάθετα αντίθετοι στην ιδέα να παιχτεί ποδόσφαιρο εντός των συνόρων.

Το έδειξαν μάλιστα και με εντυπωσιακό τρόπο καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το "Gewiss Stadium" και ύψωσαν πανό με το εξής περιεχόμενο:

"Θέλετε να ξεχάσουμε τον πόνο μας... όμως χωρίς τον κόσμο δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε για να παίξουμε". Ξεκάθαρο το μήνυμα, με τη φωτογραφία από το συγκεκριμένο πανό να έχει προκαλέσει μεγάλο κύκλο συζητήσεων στα social media στη γειτονική χώρα.

Οι οπαδοί της Αταλάντα είπαν "όχι" στην επιστροφή στη δράση μέσω πανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ