SERIE A

Ο Τζέκο έσωσε την Ρόμα στο 95'!

Roma midfielder Nicolo' Zaniolo, left, celebrates after scoring his side's second goal with his teammate Edin Dzeko during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma midfielder Nicolo' Zaniolo, left, celebrates after scoring his side's second goal with his teammate Edin Dzeko during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Φροζινόνε όμως ο Έντιν Τζέκο φρόντισε να την κρατήσει ζωντανή στο κόλπο του Champions League, κάνοντας το 3-2 στο 95ο λεπτό!

Ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο "Matusa", με την Φροζινόνε να φέρνει στα όριά της την Ρόμα και να χρειάζεται ο Έντιν Τζέκο να της δώσει το φιλί της ζωής στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα για να αποδράσει με το τρίποντο και να πλησιάσει στον έναν πόντο την 4η Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5' εκμεταλλευόμενοι διπλό τραγικό λάθος των Ρωμαίων (πρώτα λάθος πάσα από Ενζονζί και κατόπιν κακός υπολογισμός του Όλσεν σε μακρινό σουτ του Τσάνο), για να έρθει όμως διπλή αντίδραση από τους "τζαλορόσι" σε απόσταση 71 δευτερολέπτων!

Πρώτα ο Τζέκο ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε ο Πελεγκρίνι με προβολή να κάνει την ανατροπή. Στο 80' ο Πιναμόντι τιμώρησε την παιδική άμυνα της Ρόμα ( στο 77' είχε γίνει αλλαγή ο Μανωλάς που τραυματίστηκε) και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-2, για να έρθει όμως η λύτρωση για την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο στο 95'!

Τότε, στην τελευταία φάση του ματς, ο Ντε Ρόσι έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα για τον Ελ Σααραουί, εκείνος γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Τζέκο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει μία σπουδαία νίκη στην Ρόμα, στη μάχη που δίνει για την 4η θέση και την έξοδο στο νέο Champions League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

Μίλαν - Έμπολι 3-0 (49' Πιάτεκ, 51' Κεσιέ, 67' Καστιγιέχο)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

Τορίνο - Αταλάντα 2-0 (42' Ίτσο, 46' Φαλκέ)

Φροζινόνε - Ρόμα 2-3 (5' Τσάνο, 80' Πιναμόντι / 30' 95' Τζέκο, 31' Πελεγκρίνι)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Σαμπντόρια - Κάλιαρι (13:30)

Κιέβο - Τζένοα (16:00)

Μπολόνια - Γιουβέντους (16:00)

Σασουόλο - ΣΠΑΛ (16:00)

Πάρμα - Νάπολι (19:00)

Φιορεντίνα - Ίντερ (21:30)

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ