SERIE A

Ο Κασάνο άλλαξε γνώμη και δεν εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο

Ο Κασάνο άλλαξε γνώμη και δεν εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο

Η τρέλα του Αντόνιο Κασάνο ξαναχτύπησε. Λίγες ώρες μετά από την απόφαση να εγκαταλείψει τη δράση, ο 35χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στη Βερόνα.

Οκτώ μέρες μετά από την υπογραφή του στη Βερόνα, ο Αντόνιο Κασάνο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δράση. Οκτώ ώρες μετά από την απόφαση, ο Ιταλός επιθετικός... άλλαξε γνώμη, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλευρό του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Φίλιπο Φρούσκο.

Ο 35χρονος εκκεντρικός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι και η φετινή σεζόν σεζόν θα τον βρει στα γήπεδα της Serie A με τη φανέλα της Βερόνα, η οποία επέστρεψε άμεσα στα "μεγάλα σαλόνια" μετά από μία χρονιά στη Serie B.

"Είμαι πεπεισμένος με την επιλογή που έκανα και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Θέλω να νικήσω το στοίχημά μου. Το πρωί είχα μία στιγμή αδυναμίας. Ήθελα να ξεφύγω. Θα συνεχίσω με τη Βερόνα. Ήδη, μετά από τις χθεσινές σκέψεις μου, ο πρόεδρος και ο διευθυντής μου είπαν να φέρω την οικογένειά μου και εκτιμώ αυτήν την κίνηση", δήλωσε αρχικά ο πρώην διεθνής φορ.

"Η απόφαση να αποχωρήσω θα ήταν πολύ άσχημη και τέτοιες έχω πάρει πολλές. Εάν οι φίλαθλοι προσβλήθηκαν, ζητάω συγγνώμη. Ήμουν 1,5 χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά μου και στην προετοιμασία χωρίς την οικογένεια αισθάνθηκα νοσταλγία. Η σύζυγός μου λυπήθηκε και με στενοχώρησε και μένα επειδή μου είπε 'εγώ και το μωρό μας δεν μπορούμε να σε βλέπουμε να μην παίζεις'".

"Είμαι εδώ για μία σούπερ σεζόν με τη Βερόνα. Μπορώ να δώσω ακόμα πολλά, αν και μετά από 1,5 χρόνο δυσκολιών. Στον κόσμο μπορώ να πω να μην εκνευρίζεται, με δύο παιχνίδια θα τον κάνω να ξεχάσει τα πάντα".

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ