ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντσελότι μιμήθηκε τη χειρονομία του Μουρίνιο προς τους οπαδούς της Γιουβέντους!

Ο Αντσελότι μιμήθηκε τη χειρονομία του Μουρίνιο προς τους οπαδούς της Γιουβέντους!

Ο Κάρλο Αντσελότι πρώτα αστειεύτηκε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη χειρονομία του Ζοζέ Μουρίνιο προς τους τιφόζι της Γιουβέντους και έπειτα ανέλαβε ρόλο υπερασπιστή του Πορτογάλου (VIDEO).

Η κίνηση του Ζοζέ Μουρίνιο να βάλει το χέρι στο αυτί του στο φινάλε του Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) και να προτρέψει τους οπαδούς των "μπιανκονέρι" να φωνάξουν περισσότερο εναντίον του, εξακολουθεί να συζητιέται στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Δικαιολογημένη ή ακραία η αντίδρασή του; Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ένας εκ των πιο έμπειρων προπονητών αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Κάρλο Αντσελότι, με τον προπονητή της Νάπολι να δέχεται σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Τζένοα.

Ο "Καρλέτο" έδωσε αρχικά... ρέστα με την κίνησή του να μιμηθεί την χειρονομία του Μουρίνιο ("Δεν κατάλαβα...", είπε με εμφανή χιουμοριστική διάθεση), ενώ στη συνέχεια τάχτηκε υπέρ του συναδέλφου του, λέγοντας: "Όποιος βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχει μία ευθύνη πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση του Μουρίνιο και για το λόγο πως δεν ήταν χυδαία αλλά μόνο ειρωνική. Μετά από 90 λεπτά προσβολών μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να ανεχόμαστε τις προσβολές, είναι μία γενικότερη κουλτούρα. Αυτό το πράγμα συμβαίνει σε πολλά μέρη: και στην Νάπολη και στο Μιλάνο.

Φτάνει πια με τις προσβολές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "παρτενοπέι" και άλλοτε τεχνικός της Γιουβέντους (1999-2001), ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο κυριακάτικο ντέρμπι της "βέκια σινιόρα" με μία άλλη πρώην ομάδας του, της Μίλαν.

"Εάν περιμένουμε δώρο από την Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους; Δεν περιμένω δώρα, το δώρο θα είναι να μπορώ να δω ένα έντονο και ζωντανό παιχνίδι όπως πάντα.

Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας δουλειά. Η Γιουβέντους έχει ξεφύγει επειδή διακρίνεται από μία εκπληκτική σταθερότητα και σε εμάς μένει να την καταδιώξουμε. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να την πλησιάσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα".

Ο ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ