SERIE A

Ντοναρούμα: "Να αλλάξω φανέλα με τον Μπουφόν"

Ντοναρούμα: "Να αλλάξω φανέλα με τον Μπουφόν"

Στην επέτειο του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τον συνεχάρη, τόνισε πως θέλει να ανταλλάξουν φανέλες το Σάββατο, αλλά πάνω από όλα να νικήσει η Μίλαν την Γιουβέντους στο Τορίνο

Πριν από ακριβώς 20 χρόνια ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είχε κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μίλαν και το επόμενο ματς μετά από αυτήν την επέτειο θα είναι κόντρα στους "ροσονέρι", αλλά και κόντρα στον διάδοχό του.

Το Σάββατο η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν στο Τορίνο και ο "Τζίτζι" ίσως να μην αγωνιστεί, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Αν τα καταφέρει όμως θα βρεθεί απέναντι στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, τον 16άχρονο πορτιέρε των Μιλανέζων που τον έχει και ως είδωλο.

"Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που με συγκρίνουν με τον Μπουφόν, αλλά δεν σκέφτομαι το μέλλον. Θέλω απλά να προπονούμαι και να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Συγχαρητήρια στον Μπουφόν για την σπουδαία του καριέρα. Ελπίζω να αλλάξουμε φανέλες το Σάββατο".

"Το να παίζω κόντρα στον Τζίτζι μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο, αλλά βασικά αυτό που θέλω είναι να νικήσουμε στο ματς και αν αν είναι δυνατόν χωρίς να δεχτώ γκολ", τόνισε ο Ντοναρούμα σε συνέντευξή του που δημοσίευσε η Gazzetta dello Sport ανήμερα της επετείου του Μπουφόν.

Ντοναρούμα: "Να αλλάξω φανέλα με τον Μπουφόν"

Ο Ντοναρούμα στα 16 του έγινε ο νεότερος τερματοφύλακας που έπαιξε στην Serie A: "Έμαθα πως θα παίξω με την Σασουόλο δύο μέρες πριν το ματς και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι να ξεκινήσει αγώνας".

Δεν δέχτηκε γκολ στο ματς με την Κιέβο (1-0), έκανε εξαιρετική στην Ρώμη και η Λάτσιο μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 1-3, ενώ δεν δέχτηκε γκολ και με την Αταλάντα (0-0).

"Η αγαπημένη μου επέμβαση ήταν με την Αταλάντα στο σουτ του Γκρόσι. Έσωσα με το πόδι, ενώ είχα κάνει άλμα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η καλύτερη απόκρουση όμως που έχω δει είναι πέρσι κόντρα στην Γιουβέντους του Ντιέγκο Λόπεθ σε σουτ του Κλάουντιο Μαρκίζιο. Ήταν τρομερή".

Το συμβόλαιο, η Ίντερ και το facebook

Υπάρχουν φήμες πως η Μίλαν ετοιμάζει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και ο ίδιος σχολίασε: "Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Δεν είμαι καν σε ηλικία για να μπορώ να αγοράσω αυτοκίνητο. Ο Μπερλουσκόνι με πληρώνει με τα κομπλιμέντα του για αυτά που κάνω".

Επανέλαβε πως θα μπορούσε να είναι παίκτης Ίντερ, αλλά επέλεξε τη Μίλαν επειδή είναι η ομάδα του, ενώ πριν 3 χρόνια, όταν ήταν 13 ετών δηλαδή, είχε γράψει στο facebook κάποια προσβλητικά σχόλια για την Ίντερ, αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντόνιο Κόντε.

"Είναι πράγματα που κάνεις στα 13, δεν το θυμόμουν καν. Ζητώ συγγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ