SERIE A

Ντε Λαουρέντις: "Ρονάλντο, ο πραγματικός προπονητής της Γιουβεντους"

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus)
Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Νάπολι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την τρελή κούρσα της Γιουβέντους προς τον όγδοο σερί τίτλο και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θεωρεί πως για αυτό ευθύνεται ο Κριστιάνο Ροναλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να οδηγήσει την Γιουβέντους στην ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας, στην κορυφή της Ευρώπης που είναι ο μεγάλος στόχος του Αντρέα Ανιέλι, όμως εντός των συνόρων δεν μπορούν να έχουν παράπονα από αυτόν οι Τορινέζοι αφού ήταν εκ των βασικών συντελεστών της κατάκτησης του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Αυτό μάλιστα το αναγνώρισε ιπποτικά και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο της δεύτερης της φετινής Serie A, Νάπολι, όχι απλά να μιλάει με καλά λόγια για τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας αλλά να τον θεωρεί ανώτερο και του... Αλέγκρι!

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δυνατός επειδή αντικατέστησε σε αυτό το πρωτάθλημα τον προπονητή με την παρουσία του. Τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει ο προπονητής σε σχέση με αυτά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια;

Ο άνθρωπος που δίνει πραγματικά κίνητρα είναι ο Ρονάλντο, είναι ο άνθρωπος των αποδυτηρίων. Όταν τον είδα να παίζει με την εθνική Πορτογαλίας, τον είδα να κάθεται στον πάγκο καθοδηγώντας την ομαδα του και φωνάζοντας περισσότερο από τον προπονητή του για να σπρώξει τους συμπαίκτες του στη νίκη", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο Ντε Λαουρέντις, για να παραδεχτεί ταυτόχρονα πως του είχε προταθεί κάποτε ο Ρονάλντο χωρίς όμως να έχει τα οικονομικά μέσα για να τον έπαιρνε στους "παρτενοπέι".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αθώα η Κάλιαρι για την ρατσιστική επίθεση των οπαδών της στον Κεν
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ