SERIE A

Ντε Λαουρέντις για Μανωλά: "Πρόβλημα με το χαρακτήρα του και τη τιμή"

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε συνέντευξη του παραδέχθηκε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά, αλλά υποστήριξε πως τον προβληματίζουν δυο πράγματα. Ο χαρακτήρας του Έλληνα αμυντικού και η τιμή πώλησης από τη Ρόμα.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και ένα από τα θέμα που ρωτήθηκε ήταν το ενδιαφέρον ή μη για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι σε συνέντευξη του στο "Radio Kiss Kiss Napoli" υποστήριξε πως όντως ο Μανωλάς είναι μια περίπτωση που εξετάζει η ομάδα του ως αντικαταστάτη του Αλμπιόλ και πρόσθεσε πως τον απασχολούν δυο πράγματα τα οποία βάζουν φρένο στη μεταγραφή του από τη Ρόμα. Το ένα είναι ο χαρακτήρας του Έλληνα αμυντικού και το δεύτερο η τιμή πώλησης του.

Χαρακτηριστικά απάντησε σε ερώτηση για το αν ο Μανωλάς είναι στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι:

"Δουλεύουμε πάνω σε αυτό επειδή ο Αλμπιόλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μη συνεχεία στη Νάπολι. Σήμερα υπάρχουν δυο προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε. Το ένα αφορά τον χαρακτήρα του Μανωλά επειδή μου έχουν πει πως πολλές φορές νευριάζει και εμείς θέλουμε ήρεμους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά είναι η Ρόμα που βρίσκεται σε μια νέα φάση με νέο προπονητή και νέο τεχνικό διευθυντή. Οπότε πρέπει να δούμε την τιμή που θα τον πάρουμε γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που αρχίζει να χάνει την αξία του επειδή στην ηλικία που είναι δεν μπορείς να τον μεταπωλήσεις.

Είμαι πρόθυμος να επενδύσω κάποια χρήματα αλλά η τιμή πρέπει να είναι μικρότερη καθώς αν υπολογίσουμε και το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη είναι ξεκάθαρο ότι πάμε πολύ ψηλά απ' όσα υπολόγιζα για τον Μανωλά. Στην ηλικία που είναι θα έλεγα ότι κοστίζει λιγότερα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πρόεδροι που θέλουν να αγοράζουν ποδοσφαιριστές από μένα στη μισή τιμή απ' όσο μου έχουν πουλήσει κάποιους παίκτες. Με την Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα είχα φτάσει σε συμφωνία μέσα σε τρία λεπτά για τον Ιγκουαίν".

Πλην του Μανωλά μεγάλο μέρος της συνέντευξης αναλώθηκε και στον Χάμες Ροντρίγκες και το κατά πόσο η Νάπολι έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ με τον Ιταλό πρόεδρο να απαντάει:

"Έχουμε πει ότι πρέπει να πάρουμε δυο φουλ μπακ και έναν στράικερ. Ο Χάμες είναι μια επιθυμία του Αντσελότι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει 100% στις ανάγκες μας. Φυσικά και δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε από τη στιγμή που ο προπονητής μας τον γνωρίζει καλά και είπα "ας το προσπαθήσουμε, ακόμα και αν είναι ακριβός".

Ο φίλος μου Ζόρζε Μέντες θα μιλήσει με το Μίνο Ραιόλα και θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε τον Μίλικ ο οποίος είναι υπέροχος, έχουμε τον Μέρτενς ο οποίος είναι υπέροχος, έχουμε τον Γιουνές ο οποίος είναι υπέροχος. Έχω πει πως πρώτα απ' όλα πρέπει να πουλήσουμε και μετά να αγοράσουμε. Τώρα είμαστε σε μια φάση όπου κοιτάμε την αγορά και από την 1 Ιουλίου θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και να τελειώσουμε τις διαπραγματεύσεις. Όλα αυτά θα συμβούν μόνο σε περίπτωση που θα έχουμε πουλήσει όποιον δεν χρειάζεται ο Αντσελότι".

Και συμπλήρωσε: "Επαναλαμβάνω ο Χάμες είναι ένας ακριβός ποδοσφαιριστής αλλά αν πρέπει να κάνουμε μια θυσία θα την κάνουμε. Για έναν παίκτη μπορεί να γίνει".

Εν συνεχεία ο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως η Νάπολι θα δώσει δυο φιλικά με τη Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο στην Αμερική λέγοντας:

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ένα διπλό φιλικό στην Αμερική με την Μπαρτσελόνα. Στις 7 Αυγούστου στο Μαΐάμι και στις 10 Αυγούστου στο Ντιτρόιτ. Εκείνες τις μέρες θα πάμε στην Αμερική για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Επίσης θα παίξουμε στο Εδιμβούργο κόντρα στη Λίβερπουλ και στη Γαλλία με αντίπαλο τη Μαρσέιγ".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ