SERIE A

Ντε Κάνιο ο νέος προπονητής του Καρνέζη

Ντε Κάνιο ο νέος προπονητής του Καρνέζη

Ο Στέφανο Κολαντουόνο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε, η οποιά ανακοίνωσε πως ο Λουίτζι Ντε Κάνιο θα είναι ο διάδοχός του.

Αλλαγή φρουράς στην Ουντινέζε. Η εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα το απόγευμα της Κυριακής (1-2) έφερε εξελίξεις στην ομάδα του Ορέστη Καρνέζη, με τους "φριουλάνι" να λύνουν τη συνεργασία τους με τον Στέφανο Κολαντουόνο (15η απόλυση προπονητή στη φετινή Serie A) και να χρίζουν διάδοχό του τον Λουίτζι Ντε Κάνιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ο Ντε Κάνιο ήταν η Κατάνια τη σεζόν 2013-14 ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα αναλάβει τις "ζέβρες" (παρουσιάζεται επίσημα την Τρίτη) καθώς είχε βρεθεί ξανά στον πάγκο τους από τον Αύγουστο του 1999 μέχρι τον Μάρτιο του 2001.

Τότε είχε κοουτσάρει για συνολικά 83 ματς (57 για τη Serie A, 8 για το Coppa Italia, 12 για το Κύπελλο UEFA και 6 για το Ιντερτότο), με τον απολογισμό του να είναι 38 νίκες, 15 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Φυσικά η αποστολή του στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν είναι να κρατήσει την Ουντινέζε στη Serie A, με την ομάδα του να είναι τώρα στην 16η θέση του πίνακα, τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον λογαριασμό της Ουντινέζε στο Twitter:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ