SERIE A

Νάπολι: Χωρίς Αντσελότι στον πάγκο αλλά με Μανωλά κόντρα στην Ρόμα

Napoli's Kostas Manolas, left, and Liverpool's Roberto Firmino fight for the ball during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Kostas Manolas, left, and Liverpool's Roberto Firmino fight for the ball during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα κάτσει στον πάγκο της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα λόγω τιμωρίας, με το ευχάριστο ωστόσο νέο για τους παρτενοπέι ενόψει της αναμέτρησης με τους Ρωμαίους να είναι η επιστροφή του Μανωλά στη δράση.

Η Νάπολι προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΣΠΑΛ (1-1 εκτός) και Αταλάντα (2-2 εντός) και το γεγονός αυτό όχι μόνο την απομάκρυνε οκτώ πόντους από την Γιουβέντους αλλά την άφησε και εκτός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας της Serie A.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το απόγευμα του Σαββάτου το εμπόδιο της Ρόμα, που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την προνομιουχο 4η θέση.

Για αυτό δε το ματς, η ομάδα του ιταλικού Νότου θα κληθεί να τα βγάλει πέρα χωρίς να έχει στον πάγκο της τον Κάρλο Αντσελότι, με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Τζακομέλι για τις διαμαρτυρίες του στον αγώνα με την Αταλάντα και να τιμωρείται με μία αγωνιστική αποκλεισμό από τον αθλητικό δικαστή.

Napoli's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Napoli's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Αυτό σημαίνει πως στον πάγκο των παρτενοπέι στο ματς με την Ρόμα θα βρεθεί ο γιος του Κάρλο Αντσελότι, Νταβίντε, με τα ευχάριστα πάντως για τους Ναπολιτάνους να έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, Μανωλάς και Χισάι πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, με τον Έλληνα διεθνή στόπερ να δείχνει μάλιστα να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον έθεσε νοκ-άουτ από τα προηγούμενα παιχνίδια και να είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.

Είναι ούτως ή άλλως ένα ματς που ο Μανωλάς θα έχει ιδιαίτερο κίνητρο αφού θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Ρόμα από τότε που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στο "Ολίμπικο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το τρίτο ημιχρονο του Νάπολι - Αταλάντα παίχτηκε στην ιταλική Βουλή
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ