SERIE A

Νάπολι: Στον αέρα ο Αντσελότι, υποψήφιος ο Γκατούζο

Napoli head coach Carlo Ancelotti gives instructions during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli head coach Carlo Ancelotti gives instructions during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, αποφάσισε να επεκτείνει το ritiro μέχρι και το ματς με την Γκενκ (7/12), οι παίκτες αντιδρούν και ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής τεχνικής ηγεσίας με τον Τζενάρο Γκατούζο πρώτο στη λίστα.

Σε νέο χάος βυθίζεται η Νάπολι. Η απόφαση του προπονητή των παρτενοπέι, Κάρλο Αντσελότι, να επεκτείνει το ritiro μέχρι το ματς με την Γκενκ (7/12) - ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Φρίουλι το Σάββατο με την Ουντινέζε - τον φέρνει σε άμεση κόντρα με τους παίκτες τους όπως αποκάλυψε η "Mattino".

Η εξήγηση του 60χρονου προπονητή ότι η ενέργεια αυτή δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα παρά μόνο συγκέντρωσης για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν δεν έπεισε τους Κώστας Μανωλά, Ορέστη Καρνέζη και τους συμπαίκτες τους.

Την ίδια ώρα ο Ντε Λαουρέντις σκέφτεται άμεσα σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" να δώσει ισχυρό σοκ στην ομάδα και να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Πρώτος υποψήφιος είναι ο πρώην παίκτης του Αντσελότι στη Μίλαν και πρώην προπονητής των Παλέρμο, ΟΦΗ, Πίζα και Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ