SERIE A

Νάπολι: Ρελάνς από Ντε Λαουρέντις για να αρπάξει τον Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Νάπολι θέλει να ξεπεράσει στο συναγωνισμό την Γιουβέντους και να αποκτήσει εκείνη τον Μάουρο Ικάρντι, για αυτό είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμα περισσότερα χρήματα στην Ίντερ για τον Αργεντινό.

Απομένουν κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ιταλία (2 Σεπτεμβρίου) και ένας από τους παίκτες που έχει εξελιχτεί σε σίριαλ εδώ και μήνες, δεν είναι άλλος από τον Μάουρο Ικάρντι.

Η Ίντερ επιθυμεί να τον παραχωρήσει από τη στιγμή που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τη νέα σεζόν και ο Αργεντινός έχει μπροστά του δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: Νάπολι και Γιουβέντους.

Ο ίδιος φέρεται να προτιμά τους πρωταθλητές Ιταλίας και για αυτό τρενάρει τη φυγή του περιμένοντας μία πρόταση από τους Τορινέζους, όμως την ίδια ώρα η Νάπολι βλέπει την καθυστέρηση της "βέκια σινιόρα" και προσπαθεί να την ξεπεράσει στο σπριντ για τον παίκτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport",ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι έτοιμος να κάνει πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρών στην Ίντερ για τον παίκτη ενώ εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει και ως αντάλλαγμα για τον Ικάρντι τον Αρκάντιους Μίλικ ώστε να ρίξει το κόστος της μεταγραφής.

Νάπολι: Ρελάνς από Ντε Λαουρέντις για να αρπάξει τον Ικάρντι

Η κίνηση μάλιστα να προσφέρει τον Μίλικ αυτή την εποχή μόνο τυχαία δεν είναι, από τη στιγμή που η Ίντερ έμεινε στα κρύα του λουτρού μετά την παραμονή του Έντιν Τζέκο στην Ρόμα και αναζητεί έναν ακόμα στράικερ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Πάντως, το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μάουρο Ικάρντι δεν θα είναι... αιώνιο, με την "Tuttosport" να αναφέρει πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έδωσε διορία στον παίκτη μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (21/8) για να δώσει την οριστική του απάντηση στους "παρτενοπέι" αναφορικά με το αν θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ή στην Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ντε Λαουρέντις θεωρεί καλύτερο τον Κουλιμπαλί από τον Μαγκουάιρ
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ