SERIE A

Νάπολι: Ραντεβού Αντσελότι-Ραϊόλα για το μέλλον του Ινσίνιε

Napoli's Lorenzo Insigne in action during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. Napoli won 2-0. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Lorenzo Insigne in action during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. Napoli won 2-0. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Μίνο Ραϊόλα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι το απόγευμα της Τετάρτης και είχε συνάντηση τόσο με τους Μανωλά και Ινσίνιε, όσο και με τον Κάρλο Αντσελότι.

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε την Τετάρτη η Νάπολι στο προπονητικό της κέντρο, με τον Μίνο Ραϊόλα να εμφανίζεται στο Κάστελ Βολτούρνο και να έχει συνάντηση με δύο από τους πελάτες του, τον Λορέντσο Ινσίνιε και τον Κώστα Μανωλά.

Πέρα όμως από το ραντεβού με τον Ιταλό φορ και τον Έλληνα στόπερ, ο διάσημος μάνατζερ τα είπε για πανω από δύο ώρες -όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ- και με τους Κάρλο Αντσελότι και Κριστιάνο Τζουντόλι (αθλητικός διευθυντής των παρτενοπέι), με το θέμα της κουβέντας τους να είναι ο Λορέντσο Ινσίνιε.

Αιτία ο πρόσφατος αποκλεισμός του παίκτη από την αποστολή του αγώνα με την Γκενκ και η δήλωση του Αντσελότι πως ο Ινσίνιε δεν ήταν ορεξάτος στις προπονήσεις, με τον Ραϊόλα από την πλευρά του να επιθυμεί να μάθει τις προθέσεις των παρτενοπέι, με δεδομένο πως το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και εκκρεμεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για το ενδεχόμενο ανανέωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ