SERIE A

Νάπολι: Περίμεναν τον ατζέντη του Χάμες και πήγε αυτός του Πεπέ!

Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Σουρεαλιστικό σκηνικό στη Νάπολι καθώς αναμενόταν την Πέμπτη (25/7) στο Ντιμάρο η άφιξη του ατζέντη του Χάμες Ροντρίγκες, Ζόρζε Μέντες, αλλά προς έκπληξη όλων εμφανίστηκε αυτός του Νικολά Πεπέ, Σαμίρ Κιατ.

Η Πέμπτη (25/7) είναι ακόμη μία τρελή ημέρα στο μεταγραφικό ημερολόγιο της Νάπολι κι αυτό γιατί άλλον ατζέντη περίμεναν κι άλλος εμφανίστηκε!

Όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα, AS, την Τετάρτη (24/7) κι επιβεβαίωσε ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός (!) της ιταλικής ομάδας αναμενόταν στο Ντιμάρο - πόλη όπου διεξάγεται η προετοιμασία της - την Πέμπτη ο ατζέντης του Χάμες Ροντρίγκες, Ζόρζε Μέντες, με σκοπό να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησής του από τη Ρεάλ.

Αντί του Πορτογάλου, ωστόσο, στο Ντιμάρο εμφανίστηκε ο ατζέντης του Νικολά Πεπέ, Σαμίρ Κιατ. Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός της Λιλ είναι ξεκάθαρος στόχος της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Κώστας Μανωλάς και η μεταγραφή περνά σε πρώτο πλάνο, πλέον, σε σχέση με του Κολομβιανού.

Έστω κι αν ο Κάρλος Αντσελότι έχει καταστήσει σαφές ότι θα ήθελε ν' αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για την ομάδα του ο πρώην παίκτης του στην ομάδα της Μαδρίτης.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ