SERIE A

Νάπολι: Παίρνει Γκαμπριέλ από τη Λιλ

Lille's Gabriel, center, celebrates a goal during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris-Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Gabriel, center, celebrates a goal during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris-Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Michel Spingler) AP

Η Νάπολι έδωσε τα χέρια με τη Λιλ για την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες, αντί 22.000.000 ευρώ.

Συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά και του Ορέστη Καρνέζη θα γίνει ο Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες. Η Νάπολι έδωσε τα χέρια με τη Λιλ για την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού αντί 22.000.000 ευρώ.

Για τον Νοτιοαμερικανό ενδιαφέρθηκαν τόσο η Έβερτον, όσο και η Τότεναμ. Η ομάδα του ιταλικού Νότου κινήθηκε έγκαιρα και τον έκανε δικό της. Ο Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες ξεκίνησε την καριέρα του από την Αβαΐ και το 2017 τον απέκτησε η Λιλ αντί 3.000.000 ευρώ.

Παραχωρήθηκε δανεικός σε Τρουά και Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ οι τελευταίες εξαιρετικές του σεζόν προ(σ)κάλεσαν χορό μνηστήρων. Η απόκτησή του από τη Νάπολι ίσως δείχνει και εξελίξεις στην υπόθεση του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Η τρέχουσα σεζόν ίσως είναι και η τελευταία του Σενεγαλέζου στόπερ με τους παρτενοπέι καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Premier League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ