SERIE A

Νάπολι: Ονειρεύεται γκολ κόντρα στην Γιουβέντους ο Λοσάνο

Νάπολι: Ονειρεύεται γκολ κόντρα στην Γιουβέντους ο Λοσάνο

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο ξεκάθαρισε πως η Νάπολι ήταν η πρώτη του επιλογή κατά την παρουσίασή του από τους παρτενοπέι και δεν έκρυψε την επιθυμία του για ντεμπούτο με γκολ κόντρα στην Γιουβέντους.

Είναι ο πρώτος Μεξικανός στην ιστορία της Νάπολι ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αγχώνει στο ελάχιστο τον Ίρβινγκ Λοσάνο, με τον 24χρονο επιθετικό να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στους παρτενοπέι αλλά και το γεγονός πως αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κάρλο Αντσελότι.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τέτοιο σύλλογο, με σπουδαίους παίκτες και έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία που με είχε ως πρώτη του επιλογή. Δουλεύω σκληρά για να αρχίσω δυνατά σε αυτή τη νέα περιπέτεια.

Από τη στιγμή που η Νάπολι έδειξε ενδιαφέρον για μένα, δεν είχα αμφιβολία. Ήταν η πρώτη επιλογή μου", τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του το απόγευμα της Τρίτης (27/8) ο Μεξικανός στράικερ, ο οποίος μίλησε και για το επικείμενο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Serie A που φέρνει την Νάπολι να δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Ιταλίας των οκτώ προηγούμενων ετών, Γιουβέντους.

"Πολλοί παίκτες θα ήθελαν να έπαιρναν μέρος σε τέτοια παιχνίδια, το Γιουβέντους-Νάπολι είναι η μητέρα όλων των μαχών. Η Γιούβε έχει πολύ δυνατούς παίκτες, εξαρτάται από τον προπονητή μου αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι: εγώ είμαι διαθέσιμος αλλά εκείνος αποφασίζει.

Σκοράρω πάντα στο ντεμπούτο μου με όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί, αν θα συνεχιστεί το σερί κόντρα στην Γιουβέντους; Μακάρι να μπορούσα να το επαναλάβω: θα ήταν όνειρο για μένα".

Ερωτηθείς για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Νάπολι, αναφέρθηκε στην ομάδα, στην πόλη, στους παίκτες, στους οπαδούς και στον προπονητή ενώ αναφορικά με το Νο 11 που θα φοράει από τη νέα σεζόν, είπε:

"Από τότε που ήρθα στην Ευρώπη πήρα αυτό το νούμερο και μου έχει φέρει τύχη. Το ζήτησα και εδώ και ευτυχώς, μου το παραχώρησαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Η Νάπολι έσπασε το μπλόκο της Φιορεντίνα
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ