SERIE A

Νάπολι: Ο Αντσελότι έβαλε τους παίκτες του σε καραντίνα

Napoli's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Napoli's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Νάπολι έφτασε τα οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και ο Κάρλο Αντσελότι πήρε την απόφαση να βάλει σε καραντίνα τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε.

Τα χαμόγελα των παικτών της Νάπολι για το 1-1 με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ κράτησαν μόνο λίγα 24ωρα αφού το βράδυ της Κυριακής ήρθε νέα κατραπακιά: αυτή τη φορά ήταν η Μπολόνια που πλήγωσε τους παρτενοπέι νικώντας τους με 2-1 στο Σαν Πάολο για την 14η αγωνιστική και τους άφησε για όγδοο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη.

Το γεγονός αυτό ώθησε τον Κάρλο Αντσελότι να έχει συζήτηση διάρκειας μίας ώρας το πρωί της Δευτέρας με τους ποδοσφαιριστές και κατόπιν αυτής πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί η ομάδα του για τέσσερις ημέρες ώστε να προετοιμαστεί απερίσκεπτη για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στην Ουντινέζε.

Το ritiro που επιβλήθηκε από τον "Καρλέτο" στον Κώστα Μανωλά και στους συμπαίκτες του θα μπει σε ισχύ από την Τετάρτη και έχει ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανεί πως λίγο καιρό πριν ο ίδιος είχε στηρίξει τους παίκτες του στην άρνησή τους να το ακολουθήσουν μετά από απόφαση του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σημειώνεται πως μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα με την Μπολόνια, η ομάδα του ιταλικού Νότου υποχώρησε στην 7η θέση και στο -8 από την 4η Ρόμα, με μοναδική παρηγοριά να είναι η παρουσία της στους ομίλους του Champions League όπου με μία ισοπαλία με την Γκενκ την τελευταία αγωνιστική σφραγίζει το εισιτήριο για τη φάση των "16".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι - Μπολόνια 1-2: Χαρακίρι για Νάπολι, στο -17 από την κορυφή
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ