SERIE A

Νάπολι - Ίντερ 1-3: Με οδηγό Λουκακού στην πορεία τίτλου

Inter's Romelu Lukaku celebrates scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Inter Milan at the San Paolo stadium Naples, Italy, Monday Jan. 6, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Inter's Romelu Lukaku celebrates scoring during the Serie A soccer match between Napoli and Inter Milan at the San Paolo stadium Naples, Italy, Monday Jan. 6, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) AP

H Ιντερ νίκησε 3-1 τη Νάπολι στο Σαν Πάολο μετά από 23 χρόνια με πρωταγωνιστή τον Ρομελού Λουκακού (δυο γκολ) και συνεχίζει χέρι-χέρι με τη Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A. Έπαιξε σε όλο το ματς ο Κώστας Μανωλάς, λάθος στο τρίτο γκολ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/1) η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Κάλιαρι και τη συνέτριψε με 4-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Η Ίντερ έπρεπε ν' απαντήσει με νίκη λίγες ώρες αργότερα, εάν ήθελε να συνεχίσει χέρι-χέρι με τη Γηραιά Κυρία στην κορυφή της Serie A. Κι έφερε εις πέρας την αποστολή της στο Σαν Πάολο της Νάπολης κόντρα στους παρτενοπέι του Κώστα Μανωλά, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο του ματς.

Οι νερατζούρι νίκησαν 3-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομελού Λουκακού, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ κι άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο. Άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό. Ο Βέλγος κουβάλησε πολλά μέτρα τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και την έστειλε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα. Ο Λουκακού εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Ντι Λορέντσο κάτω από τη μεσαία γραμμή και αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Στο 33' διεύρυνε το προβάδισμα. Έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Μερέτ και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 39'. Ο Καγιεχόν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο αφύλαχτος Μίλικ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 62'. Ο Μανωλάς στην προσπάθειά του να διώξει μετά τη σέντρα του Βεσίνο, έστρωσε τη μπάλα στον Αργεντινό, ο οποίος από κοντά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ίντερ σε αυτό το γήπεδο μετά από 23 ολόκληρα χρόνια!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

Μπρέσια - Λάτσιο 1-2 (18' Μπαλοτέλι / 42' πεν., 90+1' Ιμόμπιλε)

ΣΠΑΛ - Βερόνα 0-2 (14' Πατσίνι, 86' Στεπίνσκι)

Τζένοα - Σασουόλο 2-1 (29' πεν. Κρισίτο, 86' Πάντεφ / 33' Ομπιάνγκ)

Ρόμα - Τορίνο 0-2 (45+2', 86' πεν. Μπελότι)

Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Μπολόνια - Φιορεντίνα 1-1 (90+4' Ορσολίνι / 27' Μπενάσι)

Αταλάντα - Πάρμα 5-0 (11' Γκόμες, 34' Φρόιλερ, 43' Γκόζενς, 60', 71' Ίλιτσιτς)

Γιουβέντους - Κάλιαρι 4-0 (49', 67' πεν., 82' Κριστιάνο Ρονάλντο, 81' Ιγκουαΐν)

Μίλαν - Σαμπντόρια 0-0

Λέτσε - Ουντινέζε 0-1 (88' Ντε Πάουλ)

Νάπολι - Ίντερ 1-3 (39' Μίλικ / 14', 33' Λουκακού, 62' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ