SERIE A

Νάπολι: Δίνει 60.000.000 ευρώ και παίκτη για τον Πεπέ!

Lille's Nicolas Pepe, center, celebrates with teammates after scoring the first goal of the game during a French League One soccer match between Olympique Marseille and Lille at the Stade Velodrome in Marseille, France, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Lille's Nicolas Pepe, center, celebrates with teammates after scoring the first goal of the game during a French League One soccer match between Olympique Marseille and Lille at the Stade Velodrome in Marseille, France, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Νάπολι θέλει να κοντράρει όσο το δυνατόν περισσότερο την Γιουβέντους στη μάχη του σκουντέτο και για το λόγο αυτό είναι διατεθειμένη να κάνει μία δελεαστική πρόταση στην Λιλ για τον Νικολά Πεπέ.

Η άφιξη του Κώστα Μανωλά έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στους οπαδούς της Νάπολι και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το δίδυμο Μανωλά-Κουλιμπαλί είναι ένα καλό σημάδι για να έρθει το πολυπόθητο σκουντέτο, όμως ο Ντρις Μέρτενς ξεκαθάρισε πως χρειάζεται και... επιθετικός.

"Αν κοιτάξουμε την Γιουβέντους θα δούμε ότι πήρε τους Ραμπιό, Ντε Λιχτ, Μπουφόν, Ράμσεϊ... Είναι πολύ δυνατοί. Και οι άλλες ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά.

Εγώ από την πλευρά μου παίζω διαφορετικά τώρα σε σύγκριση με την εποχή Σάρι, ο Μίλικ έχει παίξει και αυτός πάρα πολλά ματς στην επίθεση, σίγουρα όμως δεν θα ήταν καθόλου άσχημο αν ερχόταν ένας ακόμα σέντερ φορ", δήλωσε από την προετοιμασία των "παρτενοπέι" όπου βρίσκεται ο Βέλγος επιθετικός, και φαίνεται πως την ίδια άποψη συμμερίζεται και η διοίκηση.

Νάπολι: Δίνει 60.000.000 ευρώ και παίκτη για τον Πεπέ!

Απόδειξη το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Corriere dello Sport", που αναφέρει πως η Νάπολι είναι έτοιμη να κάνει σπουδαία πρόταση στην Λιλ για τον Νικολά Πεπέ, που δεν θα περιλαμβάνει μόνο χρήματα αλλά και έμψυχο αντάλλαγμα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι "παρτενοπέι" θα καταθέσουν πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ στον Πεπέ και μαζί θα δώσουν ως αντάλλαγμα τον Ουνάς, με τα ρεπορτάζ να θέλουν την ομάδα του ιταλικού Νότου να δίνει μέχρι και 15.000.000 ευρώ για να πάρει τον 24χρονο μέσο από την Φενέρμπαχτσε.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Λιλ, με τον παίκτη να προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της και να έχει γίνει το φετινό καλοκαίρι περιζήτητος από αρκετές top-class ευρωπαϊκές ομάδες.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ