SERIE A

Νάπολι - Αταλάντα 2-2: Ο Ίλιτσιτς σόκαρε το Σαν Πάολο στο 86'

Napoli's Arkadiusz Milik reacts after missing a scoring chance during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli's Arkadiusz Milik reacts after missing a scoring chance during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Νάπολι βρέθηκε κοντά στη νίκη, αλλά ο μεγάλος θερινός μεταγραφικός της στόχος, Γιόσιπ Ίλιτσιτς, την πλήγωσε στο 86ο λεπτό, έκανε το 2-2 και χάρισε το βαθμό στην εξαιρετική Αταλάντα.

Δεν πείθει ότι μπορεί ν' ακολουθήσει το δίδυμο των Ίντερ και Γιουβέντους. Η Νάπολι υποδέχθηκε την Σαν Πάολο την εξαιρετική και φέτος Αταλάντα, προηγήθηκε με 2-1, δεν μπόρεσε όμως να πανηγυρίσει τη νίκη.

Ο Μακσίμοβιτς άνοιξε το σκορ για τους παρτενοπέι στο 16ο λεπτό, αλλά οι μπεργκαμάσκι ισοφάρισαν στο 41ο με τον Φρόιλερ. Ο Μίλικ νίκησε τον Γκολίνι στι 71' και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του ιταλικού Νότου θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Εις μάτην, όμως. Την πλήγωσε όμως ο μεγάλος θερινός μεταγραφικός της στόχος, Γιόσιπ Ίλιτσιτς. Ο Σλοβένος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη του Ραφαέλ Τολόι, νίκησε τον Μερέτ και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Η Αταλάντα θα συνεχίσει να βρίσκεται τρίτη μετά από δέκα ματς, η Νάπολι μένουν αρκετά πίσω.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Πάρμα - Βερόνα 0-1 (10' Λάζοβιτς)

Μπρέσια - Ίντερ 1-2 (76' αυτ. Σκρίνιαρ / 23' Λαουτάρο Μαρτίνες, 63' Λουκακού)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Νάπολι - Αταλάντα 2-2 (16' Μακσίμοβιτς, 71' Μίλικ / 41' Φρόιλερ, 86' Ίλιτσιτς)

Κάλιαρι - Μπολόνια (22:00)

Γιουβέντους - Τζένοα

Λάτσιο - Τορίνο

Σαμπντόρια - Λέτσε

Σασουόλο - Φιορεντίνα

Ουντινέζε - Ρόμα

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Μίλαν - ΣΠΑΛ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ