Μπουρδίσο: "Ο Τότι δεν είναι ηγέτης"

Ο Νικολάς Μπουρδίσο έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport", καθώς δεν αναφέρθηκε και με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τους Τότι-Ντε Ρόσι.

Συνεργάστηκε για πέντε χρόνια με τον Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα όμως ο Νικολάς Μπουρδίσο δεν ενστερνίζεται την άποψη πως ο "καπιτάνο" αποτελεί τον ακλόνητο ηγέτη των Ρωμαίων και αυτό δεν δίστασε να το αποκαλύψει στο πλαίσιο συνέντευξής του στην "Gazzetta dello Sport':

"Ο Τότι δεν είναι ένας ηγέτης που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν έχει κάνει ποτέ ερωτήσεις στον εαυτό του, δεν αναρωτήθηκε ποτέ για το αν ήταν καλύτερο να παίξει 15 χρόνια στη Ρόμα και να νικάει ή να παίζει 20 και να μην κερδίζει τίποτα.

 

Από ποδοσφαιρική άποψη δεν είναι ηγέτης. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι παραήταν καλός, δεν ήταν σε θέση να μπει στα παπούτσια του και να αναλάβει αυτός", δήλωσε ο 34χρονος άσος, ο οποίος στον αντίποδα μίλησε με πολύ καλύτερα λόγια για την παρουσία του στην Ίντερ.

"Κάθε ημέρα στην Ίντερ ήταν σαν πόλεμος. Πάλευες για να κερδίσεις μία θέση στην ομάδα και όλοι ήθελαν να νικήσουν. Το να παίζεις κόντρα σε πρωταθλητές στην Ίντερ σε βοηθούσε να βελτιωθείς", είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποια γυμναστική βοηθάει περισσότερο στο σεξ;

Πρόσφατη έρευνα ανέδειξε την προπόνηση που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και περισσότερη διάρκεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ