SERIE A

Μπαλοτέλι: Ζήτησε τον μισθό του Μαρτίου από την Μπρέσια

Μπαλοτέλι: Ζήτησε τον μισθό του Μαρτίου από την Μπρέσια

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ζήτησε τα χρήματα του Μαρτίου από την Μπρέσια προκαλώντας την αντίδραση του δικηγόρου του προέδρου της ομάδας, Ματία Γκρασάνι.

Την Τρίτη (9/6) προκλήθηκε ένα ακόμη έντονο επεισόδιο στις ήδη τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και την Μπρέσια, όταν ο 29χρονος Ιταλός εμφανίστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας αλλά δεν του επετράπη η είσοδος, γεγονός που προκάλεσε την αγανάκτησή του.

Η Μπρέσια αναφέρει ότι ο Μπαλοτέλι ναι μεν έστειλε ένα ιατρικό πιστοποιητικό που έδειχνε πως είχε θεραπευτεί (ισχυριζόταν πως είχε γαστρεντερίτιδα για μερικές ημέρες), ωστόσο αυτό έφτασε όταν είχαν κλείσει οι υπηρεσίες της ομάδας.

Ο "Σούπερ Μάριο", σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, απέστειλε τρίτο αίτημα επανένταξης του στην ομάδα, μαζί με αίτημα να πληρωθεί και τον μισθό του Μαρτίου. Αυτή η κίνηση έφερε την αντίδραση του δικηγόρου του προέδρου της Μπρέσια, Ματία Γκρασάνι.

"Νομίζω ότι είναι ο μόνος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής του κορυφαίου επιπέδου που ζητάει τον πλήρη μισθό του Μαρτίου στη μέση του κορονοϊού με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες να έχουν παγώσει. Επιπλέον, η Μπρέσια έχει πλέον χάσει τον αριθμό των προειδοποιήσεων που έχει στείλει ο παίκτης και πάντα τη νύχτα, διαμαρτυρόμενος για την υποτιθέμενη αδυναμία προπόνησης του" ανέφερε ο Γκρασάνι.

Στη συνέχεια ήρθε και η απάντηση του ατζέντη του Μπαλοτέλι Μίνο Ραϊόλο, ο οποίος στράφηκε κατά του δικηγόρου: "Δουλεύει πλέον ο Γκρασάνι στο Γραφείο Τύπου της Μπρέσια; Η αλήθεια θα λάμψει. Θα πω στον Μάριο να στέλνει email στον Γκρασάνι το πρωί".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ