SERIE A

Μπαλοτέλι: "Η μητέρα μου έκλαψε από χαρά για τη μεταγραφή μου στην Μπρέσια"

Μπαλοτέλι: "Η μητέρα μου έκλαψε από χαρά για τη μεταγραφή μου στην Μπρέσια"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τόνισε πως ήταν εύκολη η επιλογή της Μπρέσια κατά την παρουσίασή του και ξεκαθάρισε πως θα προσπαθήσει μέσα από τη νέα του ομάδα να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι γεννήθηκε στο Παλέρμο από Γκανέζους γονείς, παρόλα αυτά η πόλη της Ιταλίας με την οποία έχει αναπτύξει το ισχυρότερο δέσιμο είναι η Μπρέσια καθώς μετακόμισε εκεί μαζί με τους θετούς γονείς στην ηλικία των δύο ετών και είναι το μέρος που εξακολουθεί να ζει η μητέρα του (έχει χάσει πριν λίγα χρόνια τον πατέρα του).

Όπως ήταν λογικό λοιπόν, η απόφασή του να επιλέξει την Μπρέσια για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από τρία χρόνια εκτός Ιταλίας (Νις, Μαρσέιγ) υπαγορεύτηκε σε μεγάλο βαθμό από τα παιδικά του χρόνια, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στη σημερινή παρουσίασή του από τη νεοφώτιστη του Καμπιονάτο.

"Η μαμά μου έκλαψε όταν της είπα πως υπήρχε πιθανότητα να έρθω στην Μπρέσια! Την ρώτησα τι σκέφτεται και απλα έκλαιγε. Είναι πολύ χαρούμενη.

Ο πατέρας μου ήταν από την Μπρέσια, υποστήριζε την ομάδα και ήταν το όνειρό του να με δει κάποια στιγμή να φοράω τη φανέλα της, οπότε νομίζω πως θα ήταν και εκείνος χαρούμενος αν ζούσε", δήλωσε ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος δεν έκρυψε πως επιθυμεί μέσω του επαναπατρισμού να χτυπήσει ξανά την πόρτα της "σκουάντρα ατζούρα".

Μπαλοτέλι: "Η μητέρα μου έκλαψε από χαρά για τη μεταγραφή μου στην Μπρέσια"

"Έχω μηδενικό φόβο. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, να στηρίξω τους συμπαίκτες μου και να έχω τη δική τους στήριξη. Νομίζω ότι εσείς φοβάστε περισσότερο την αποτυχία από μένα.

Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν διαβάζω εφημερίδες, οπότε όταν υπάρχουν αρνητικές ιστορίες για μένα μου τις μεταφέρουν άλλοι, όμως έχω συνηθίσει πλέον. Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι.

Έχω βάλει ως στόχο να βρω μία θέση στην εθνική Ιταλίας για τα τελικά του Euro 2020. Μίλησα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι όταν μου ευχήθηκε για τα γενέθλιά μου (12/8).

Η Μπρέσια είναι η πόλη μου, οπότε νομίζω ότι θα μου δώσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος και νομίζω ότι και εγώ θα της δώσω περισσότερα από όσα θα έδινα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα".

Μπαλοτέλι: "Η μητέρα μου έκλαψε από χαρά για τη μεταγραφή μου στην Μπρέσια"

Σημειώνεται πως "Super Mario" διάλεξε τη φανέλα με το Νο 45 ενώ δεν θα είναι στη διάθεση της Μπρέσια στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές καθώς κουβαλάει ποινή από την παρουσία του την περυσινή σεζόν στην Ligue 1 με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ