SERIE A

Μπαλοτέλι: "Δεν με εξιτάρει που θα παίξω κόντρα στον Ρονάλντο"

Italian soccer forward Mario Balotelli arrives at AC Milan headquarters, in Milan, Italy, Tuesday, Aug. 25, 2015. AC Milan's vice president Adriano Galliani said the club is in talks with Liverpool about bringing striker Mario Balotelli back to Serie A. (AP Photo/Luca Bruno)
Italian soccer forward Mario Balotelli arrives at AC Milan headquarters, in Milan, Italy, Tuesday, Aug. 25, 2015. AC Milan's vice president Adriano Galliani said the club is in talks with Liverpool about bringing striker Mario Balotelli back to Serie A. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στο ντεμπούτο του με τη Μπρέσια στη φετινή Serie A και φρόντισε να συστηθεί ξανά στο ιταλικό κοινό, αναφερόμενος στην κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Μπρέσια στο φετινό Καμπιονάτο, ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε αναγκαστικά το ρόλο του θεατή καθώς κουβαλούσε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών από τη θητεία του στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Ο καιρός όμως πέρασε και πλέον ο "Super Mario" δεν είναι πια θηρίο στο κλουβί καθώς βγήκε έξω από αυτό, έχοντας το δικαίωμα να αγωνιστεί για τους "ροντινέλε" στο εντός έδρας ματς με την Γιουβέντους για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική

Η κόντρα αυτή θα τον φέρει λογικά αντιμέτωπο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ιταλό φορ να δηλώνει ωστόσο ξεκάθαρα πως δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για αυτόν πως θα έχει απέναντί του τον CR7.

"Aν με εξιτάρει το ότι θα παίξω κόντρα στον Ρονάλντο; Δεν με νοιάζει πραγματικά. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, ο καλύτερος στον κόσμο μαζί με τον Μέσι.

Είναι ωραίο που θα τον έχω αντίπαλο αλλά δεν ενθουσιάζομαι. Θα προσπαθήσω να σκοράρω, κάτι που θα είναι επιδίωξή μου σε κάθε παιχνίδι με την Μπρέσια", τόνισε ο Μπαλοτέλι, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στις 24 Μαΐου 2019 για λογαριασμό της Μαρσέιγ.

Επιπλέον, ο Ιταλός διεθνής στράικερ προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις που θα ενθουσίασαν σίγουρα τους φίλους της Μπρέσια, καθώς τόνισε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

"Είμαι άνετα, τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω δουλέψει περισσότερο απ'ότι στα 10 χρόνια καριέρας μου. Δεν με νοιάζει ποιον έχω απέναντί μου, με νοιάζει να παίζω και να αισθάνομαι καλά.

AC Milan's Mario Balotelli controls the ball during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between AC Milan and Alessandria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, March 1, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Mario Balotelli controls the ball during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between AC Milan and Alessandria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, March 1, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Είναι λογικό να μην έχω ακόμα ρυθμό αφού έχω παίξει μόνο σε δύο φιλικά ως τώρα και μόνο όταν παίζεις, βρίσκεις ρυθμό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, από άποψη κιλών και φόρμας, ποτέ δεν ήμουν έτσι στο παρελθόν.

Η τελευταία φορά που ζύγιζα τον ίδιο αριθμό κιλών ήταν όταν έπαιζα για την Μάντσεστερ Σίτι και ήμουν 20 ετών".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ