SERIE A

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς: "Φυσικά και θα μείνω στη Λάτσιο"

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς: "Φυσικά και θα μείνω στη Λάτσιο"

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς καθησύχασε τους φίλους της Λάτσιο ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα παρά το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων του κόσμου.

Κάθετος ότι η νέα σεζόν θα τον βρει να φοράει τη φανέλα της Λάτσιο εμφανίστηκε ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, ίσως ο πιο περιζήτητος μέσος του ποδοσφαιρικού κόσμου αυτήν τη στιγμή.

Ο Σέρβος διεθνής συναντήθηκε με φίλους του συλλόγου στην επιστροφή του στις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν, δεχόμενος σωρεία ερωτήσεων σχετικά με το μέλλον του.

Η προετοιμασία των "λατσιάλι" άρχισε τη Δευτέρα, ωστόσο ο 23χρονος έφτασε την Τρίτη στη Ρώμη αφού έχασε την πτήση του στο Βελιγράδι και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις στην κλινική "Παϊντέια".

Όταν αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις, ο κόσμος τον περικύκλωσε και τον ρώτησε αν θα παραμείνει στη Λάτσιο, με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να απαντά: "Φυσικά και μένω, δεν βλέπετε ότι βρίσκομαι εδώ;"

Ο εκ των κορυφαίων μέσων της Serie A την περσινή σεζόν βρίσκεται στο στόχαστρο κυρίως της Γιουβέντους, ωστόσο Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι επίσης ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο, αξιώνει τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ για το αστέρι της ομάδας.

Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς αποκτήθηκε το 2015 από την Γκενκ και σε 122 εμφανίσεις με τη Λάτσιο έχει 25 γκολ, βοηθώντας στην κατάκτηση του Supercoppa 2017 απέναντι τη Γιουβέντους.

Photo credits: AP Photo/Raed Krishan

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ