SERIE A

Μίλαν - Μπρέσια 1-0: Σεφτέ στις νίκες για τους ροσονέρι

AC Milan's Hakan Calhanoglu, 2nd left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, 2nd left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν σκόραρε στην πρώτη της τελική προσπάθεια εντός εστίας τη φετινή σεζόν και επικρατησε 1-0 της Μπρέσια για να πάρει το πρώτους της βαθμούς στη φετινή Serie A.

Η πρεμιέρα του Καμπιονάτο ήταν ένα οδυνηρό μαθημα για την Μίλαν αφού δεν μπόρεσε να έχει ούτε ένα σουτ προς την εστία της Ουντινέζε και τιμωρήθηκε χάνοντας 1-0 από το γκολ του Μπεκάο στο 75'.

Το μάθημα αυτο έγινε πάθημα ωστόσο για τους ροσονέρι καθώς στο ματς της 2ης αγωνιστικής, μπήκαν με φόρα σε ένα "Σαν Σίρο" που είχε πάνω από 50.000 κόσμο, και κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με την πρώτη τους προσπάθεια εντός εστίας.

Αυτό έγινε στο 12', όταν ο Σούσο έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα, με τον Τσαλχάνογλου να ακολουθεί τη φάση και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο με κοντινή κεφαλιά.

Ακολούθως, η Μπρέσια είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο με τους Μπισόλι και Σαμπέλι (σπουδαία επέμβαση Ντοναρούμα), ενώ η Μίλαν από την πλευρά της δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ παρά τις τρεις καλές ευκαιρίες που είχε ο Πιάτεκ στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Μπολόνια - ΣΠΑΛ 1-0 (93' Σοριάνο)

Σάββατο 31 Αυγούστου

Μίλαν - Μπρέσια 1-0 (12' Τσαλχάνογλου)

Γιουβέντους - Νάπολι (21:45)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Λάτσιο - Ρόμα (19.00)

Αταλάντα - Τορίνο (21.45)

Κάλιαρι - Ίντερ

Τζένοα - Φιορεντίνα

Λέτσε - Βερόνα

Σασουόλο - Σαμπντόρια

Ουντινέζε - Πάρμα

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ