SERIE A

Μίλαν και Λάτσιο θα λύσουν διαφορές στη Ρώμη

Μίλαν και Λάτσιο θα λύσουν διαφορές στη Ρώμη
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μετά από τον αγώνα πρωταθλήματος, ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου μεταξύ Μίλαν και Λάτσιο δεν βρήκε νικητή, με συνέπεια το "εισιτήριο" να κριθεί στη ρεβάνς της Ρώμης.

Μετά από τη νίκη της Μίλαν στον αγώνα πρωταθλήματος, η Λάτσιο κατάφερε να φύγει με καλό αποτέλεσμα από το Σαν Σίρο, για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia. Το τελικό 0-0 αφήνει ανοιχτούς "λογαριασμούς" για τις δύο ομάδες, ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο "Ολίμπικο" της Ρώμης στις 28 Φεβρουαρίου.

Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν, με κορυφαίες μία κεφαλιά του Τσίρο Ιμόμπιλε, στην οποία ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έδειξε τα αντανακλαστικά του, και μία διπλή ευκαιρία της Μίλαν αργότερα, με τον Πάτρικ Κουτρόνε να στέλνει κεφαλιά πάνω στον Θωμά Στρακόσα και τον Χακάν Τσαλχανόγλου στο ριμπάουντ να στέλνει την μπάλα πολύ άουτ.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Μπορίνι, Λούκας Μπίγλια, Κεσιέ, Λοκατέλι (57' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Μποναβεντούρα (71' Κουτρόνε), Κάλινιτς (83' Σίλβα)

ΛΑΤΣΙΟ (5-3-2): Στρακόσα, Μπάστα, Μαρτίν Κάσερες, Λουίζ Φελίπε, Ράντου, Ζορντάν Λουκακού, Λούκας Λέιβα, Παρόλο (76' Νανί), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φελίπε Άντερσον (63' Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε (83' Λούλιτς)

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τρίτη

Αταλάντα - Γιουβέντους 0-1 (3' Ιγκουαΐν)

Τετάρτη

Μίλαν - Λάτσιο 0-0

*οι ρεβάνς στις 28 Φεβρουαρίου

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ