Μίλαν και Ίντερ ήρθαν σε συμφωνία για το νέο τους στάδιο

Σε μία ιστορική συμφωνία κατέληξαν Μίλαν και Ίντερ, με τις δύο ομάδες του Μιλάνου να αποφασίζουν να πορευτούν μαζί για την κατασκευή νέου γηπέδου μέσα στην ερχόμενη τριετία δίπλα στο "Μεάτσα".

Για πολλές δεκαετίες Μίλαν και Ίντερ ήταν συγκάτοικοι στο "Σαν Σίρο" (ή "Μεάτσα" αν προτιμάτε) και έζησαν μεγάλες στιγμές σε αυτό το γήπεδο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό σε λίγα χρόνια από τώρα να μοιράζονται μία διαφορετική έδρα.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική "Repubblica", οι δύο ομάδες του Μιλάνου θα παρουσιάσουν στο Δήμο του Μιλάνου την επίσημη πρότασή τους για την κατασκευή νέου σταδίου, αφήνοντας οριστικά στην άκρη τις όποιες προσπάθειες είχαν κάνει για την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου.

Το πρότζεκτ αυτό αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 700.000.000 ευρώ ενώ ο στόχος των δύο ομάδων είναι να είναι έτοιμο προς χρήση το νέο γήπεδο στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν 2022-2023.

Εάν το σχέδιο προχωρήσει χωρίς να προκύψουν εμπόδια, το νέο γήπεδο θα κατασκευαστεί μερικώς κάτω από το επίπεδο του δρόμου και θα ανεγερθεί δίπλα στο "Μεάτσα", όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται το πάρκινγκ δίπλα στην έξοδο του μετρό.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.