SERIE A

Μίλαν - Ίντερ 0-2: Πήραν το ντέρμπι οι "νερατζούρι" και προελαύνουν στην κορυφή

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept.21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept.21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο Derby della Madonnina και επιβλήθηκε με 2-0 της Μίλαν κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα και όντας μόνη πρώτη στην κορυφή του Καμπιονάτο.

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Derby della Madonnina καθώς επικράτησε της Μίλαν με 2-0 με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος από τους Μπρόζοβιτς και Λουκακού και παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Καμπιονάτο.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πέρα από τα δυο γκολ είχαν και τρία δοκάρια και σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν και άλλα τέρματα ενώ η Μίλαν ήταν καλή μόνο για ένα δεκάλεπτο.

Η Ίντερ έμεινε αήττητη για έβδομο σερί ματς από τη Μίλαν μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ της που κρατάει από το 1999.

Οι "νερατζούρι" μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απείλησαν και στο 21' θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ αλλά σε μια εντυπωσιακή φάση αρχικά ο Ντοναρούμε και εν συνεχεία το δοκάρι κράτησαν την Ίντερ στο μηδέν.

Στο 35' η Ίντερ σκόραρε μετά από μια εντυπωσιακή φάση αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω του VAR καθώς ο Νταμπρόσιο ήταν εκατοστά μπροστά από την άμυνα της Μίλαν.

Η Μίλαν που έπαιξε καλά μόλις για ένα δεκάλεπτο απείλησε στο 41' με τον Σούσο ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά το σωτήριο τάκλιν του Ασαμόα έσωσε τους "νερατζούρι". Στο 44' ήταν η κεφαλιά του Πιάτεκ που έφυγε έξω.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Ίντερ μπήκε καλύτερα και βρήκε το γκολ που έψαχνε έστω και από τύχη. Σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Σένσι έδωσε στον Μπρόζοβιτς ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μουσάτσιο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των "νερατζούρι".

Η Ίντερ έφτασε στο 2-0 στο 78' με ωραία κεφαλιά του Λουκακού ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον κόσμο των "νερατζούρι" το τέρμα που σημείωσε.

Στο 80' οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι όταν ο Πολιτάνο με σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Η Μίλαν απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο μόλις μια φορά, στο 86', όταν ο Τέο Ερναντέζ μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Χαντάνοβιτς.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη δοκάρι για την Ίντερ όταν ο Καντρέβα βγήκε στην κόντρα έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα και απομακρύνθηκε.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ