SERIE A

Μετά την κατακραυγή για το φτύσιμο, νέο "χαστούκι" για Ντόουγκλας Κόστα!

Μετά την κατακραυγή για το φτύσιμο, νέο "χαστούκι" για Ντόουγκλας Κόστα!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στην ποδοσφαιρική Ιταλία με το φτύσιμο του Κόστα στον Ντι Φραντσέσκο, ο άσος της Σασουόλο πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις υπόνοιες εις βάρος του για ρατσιστικές εκφράσεις.

Έχουν περάσει δύο ημέρες από το επεισόδιο του Ντόουγκλας Κόστα με τον Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο και ακόμα το θέμα αυτό βρίσκεται στον... αφρό, εν αναμονή μάλιστα της τιμωρίας που αναμένεται να επιβάλλει ο αθλητικός δικαστής στον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Γιουβέντους (από τρεις έως έξι αγωνιστικές).

Το νέο επεισόδιο που προστέθηκε στο σίριαλ είχε πάντως την υπογραφή του "θύματος", με τον 24χρονο φορ της Σασουόλο (που τον φιλοδώρησε ο Κόστα με αγκωνιά, κουτουλιά και φτυσιά πριν αποβληθεί μέσω VAR) να εξοργίζεται με όσα διέρρευσαν περί ρατσιστικής συμπεριφοράς εκ μέρους του -που προκάλεσε την αντίδραση του Βραζιλιάνου- και να απαντάει με δυναμικό τρόπο.

"Είμαι βαθιά ενοχλημένος από τους ισχυρισμούς και τις εφευρέσεις που εμφανίστηκαν σε μερικά εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όλα αυτά είναι προσβλητικά και υποτιμητικά. Δεν επιτρέπω να με κατηγορήσουν για ρατσιστική συμπεριφορά ή για ρατσιστικές φράσεις που δεν ανήκουν στις ηθικές μου αξίες και οι οποίες είναι αποκυήματα της φαντασίας άλλων. Ζητώ και απαιτώ σεβασμό", ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του, βάζοντας έτσι τελεία και παύλα στα σενάρια περί ρατσισμού.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ