ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τέτοιες αποκρούσεις, ο Καρνέζης δείχνει στον Αντσελότι πως μπορεί να τον εμπιστευτεί!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οσπίνα έχει πάρει φανέλα του βασικού στην Νάπολι όμως ο Καρνέζης είναι πάντα στις επιλογές του Αντσελότι και υπάρχει λόγος. Αρκεί να δει κανείς μία απόκρουση που έκανε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του (VIDEO).

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να έχει αποφασίσει να πορευτεί με τον Νταβίντ Οσπίνα ως βασικος κίπερ της Νάπολι (έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του Champions League και στα περισσότερα της Serie A), όμως ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός πως ο Ορέστης Καρνέζης έχει πάρει αρκετές συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος διεθνής κίπερ έχει υπερασπιστεί την εστία των "παρτενοπέι" στα 6 από τα 14 πρώτα ματς πρωταθλήματος, δείγμα του πόσο τον εμπιστεύεται ο "Καρλέτο", και εκείνος φροντίζει να βελτιώνεται καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις.

Το πόσο ετοιμοπόλεμος είναι μάλιστα ο πρώην πορτιέρε των Ουντινέζε και Γουότφορντ το έδειξε και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, με τον επίσημο λογαριασμό της Νάπολι στο Twitter να ανεβάζει video με μία εντυπωσιακή απόκρουσή του σε κοντινή κεφαλιά συμπαικτη του, βάζοντας και εικονίδια με χειροκροτήματα!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ